28 August 2016


A patra editie a Maratonului Olteniei a reunit la Ramnicu Valcea sute de atleti din toata tara

In cea de-a doua zi a evenimentului peste 250 de sportivi s-au aliniat la start pentru a concura  la una din cele doua  competitii: semimaraton (21,2 km) si un cros de 10,5 km. 

Parcul Zavoi a gazduit si azi competitii sportive in cadrul Maratonului Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania. De data aceasta, atletii amatori si profesionisti din toata tara au fost cei care au transformat kilometri in energie pentru bine. 256 de concurenti au luat startul in aceasta dimineata la una din cele doua competitii: de semimaraton si cros. Dupa aproximativ 1,5 km  de asfalt, concurentii au alergat pe un traseu de trail, prin padure, in frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea.

In afara de sportivii care au participat la cele doua curse, si copiii  s-au bucurat de activitati sportive in aer liber. Cei mici s-au inscris la curse de alergare dedicate, care au avut loc in parcul Zavoi, si s-au putut bucura de premiile primite.

Participantii la Maratonul Olteniei au avut ocazia anul acesta sa alerge si sa pedaleze pentru conditii medicale mai bune in Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea. Astfel, taxele de participare platite de fiecare dintre sportivii inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi suplimentate  de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, pentru a se ajunge  la o suma importanta destinata dotarii cu echipamente medicale a  Sectiei de Pediatrie -ORL a Spitalului Judetean Valcea. Donatia totala de aproximativ 15.000 de euro va fi utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa.


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |