08 August 2016


C-o tura de recunoastere la Maratonul Olteniei oricine e dator!

Dragi tovarasi,

In cele ce urmeaza, nu intentionam sa va mustram pe cei dintre voi care au lipsit la primele ture de recunoastere (desi ati face bine ca data viitoare sa va aratati prin zona corpurile sculptate de antrenamente), ci, mai degraba sa subliniem ce ati pierdut.

Simplul fapt ca ati fost prezenti macar la una dintre turele de recunoastere va va aduce un avantaj pe care, probabil, il veti resimti abia in ziua cu pricina. Turele de recunoastere ne ajuta sa ne familiarizam cu traseul, sa realizam cum trebuie sa ne folosim corpul si resursele pentru a termina cursa cu brio, dar si sa ne deconectam putin de la agitatia ce ne inconjoara in majoritatea timpului.

Dar haideti sa vedem cum a fost si ce am vazut noi la primele ture de recunoastere.

Eh, nu o sa dezvaluim chiar tot-tot -  trebuie sa veniti si sa vedeti voi insiva, dar, pentru inceput va spunem ca locurile au ramas la fel de frumoase ca anul trecut si, drept dovada, vom lasa aici cateva fotografii sa va clatiti putintel ochii.

Verdeata, verdeata si iar vedeata! Capite de fan proaspat cosit, urcusuri abrupte si coborari spectaculoase, o vreme perfecta de dat la pedale sau de alergat, mai ales daca poti sa-ti permiti luxul sa te opresti si sa gusti murele abia coapte!

Peisaje pitoresti, sate linistite – pe scurt, avem di tati! Am avut si ocazia sa „socializam”. Noi am facut cunostinta cu cateva personaje patrupede, extrem de prietenoase si putin nedumerite de ce se intampla in jur. Marturisim ca pe parcurs s-au obisnuit cu agitatia si au devenit la fel de incantate ca si noi.

Colegii de la Lykaios ne-au fost alaturi in aceastra incursiune frumoasa – le multumim si ii asteptam si data viitoare! Dar atat despre cum si ce a fost.

Ne vedem la urmatoarele ture de recunoastere, organizate dupa cum urmeaza:

  • Vineri, 12 august, ora 10.00 - tura de recunoastere MTB trasee scurt si lung*
  • Duminica, 14 august, ora 9.00 – tura de recunoastere alergare
  • Duminica, 14 august, ora 9.00 – tura de recunoastere MTB traseu scurt 

 *) tura a fost mutata ca urmare a declararii datei de 13 august Zi de Doliu National


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |