27 August 2016


Emotii, tensiune, nerabdare si multa energie in prima zi a Maratonului Olteniei

292 de ciclisti au luat azi startul la Maratonul Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania. Din Parcul Zavoi, cei inscrisi la competitiile de mountain bike au pornit spre frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea.

Astazi, in prima zi de concurs, ciclistii s-au intrecut pe doua trasee de 33 km si  de 51 km , in zona deluroasa din apropierea municipiului Ramnicu Valcea. In mijlocul participantilor, la deschiderea evenimentului, a fost prezent si Martin Zmelik, Country Managerul Grupului CEZ in Romania, care le-a multumit ciclistilor si le-a urat succes in cursa, dar a si pedalat pe traseul de 33 de kilometri. Participantii au primit de asemenea felicitari si incurajari de la Vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Busu, Viceprimarul Municipiului Ramnicu Valcea, Eusebiu Veteleanu, Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Valcea, Dan Ponoran si de la CEO-ul Adrem Invest, Corneliu Bodea. 

 

In afara de competitiile sportive, organizatorii evenimentului au pregatit si in acest an surprize pentru cei carora le place sa faca miscare si sa se bucure de activitati in aer liber. De asemenea, in parc participantii s-au bucurat de zone tematice pentru distractie si relaxare, o cabina foto cu surprize, un hotspot unde tehnologia se conecteaza cu sportul, iar sustinatorii s-au putut conecta la platforma Chronotrack pentru a ii urmari pe concurenti. Atmosfera in parc a fost asigurata de Cosmin Cernat si Raluca Arvat, care i-au motivat pe participanti sa se bucure de activitati si de vremea frumoasa.

In acesta dupa-amiaza, incepand cu ora 17:30, concurentii, sustinatorii lor si toti cei care vor sa se bucure de un concert in aer liber sunt invitati in Parcul Zavoi sa asculte melodiile celor de la Suie Paparude.

Duminica sunt asteptati la cros si semimaraton participanti din toata tara, pentru a lua  startul la competitiile de cros si de semimaraton incepand cu ora 10:00. De asemenea, la 10:30, vor avea loc curse de alergare pentru copii cu varste intre 4 si 13 ani.


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |