15 June 2018


#MaratonulOlteniei6 isi prezinta cauzele sociale. Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, cu sprijinul Crucea Rosie Valcea – Aparatura moderna AccuVein.

 

Grupul CEZ in Romania anunta inceputul unei noi colaborari cu Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, o institutie care a beneficiat si in trecut de sprijinul oferit de compania noastra. Cu toate acestea, nevoile nu au putut fi niciodata acoperite integral, asa ca anul acesta, la cea de-a sasea editie a Maratonului Olteniei, adaugam pe lista cauzelor pe care le sustinem un nou obiectiv: dotarea cu aparatura AccuVein a Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din Valcea. Ii invitam pe participanti sa se alature acestei cauze pentru a gasi impreuna solutii de imbunatatire a performantelor sistemului de sanatate la nivel local.

 

Cum ajuta aparatura AccuVein la vizionarea eficienta a venelor?

Rolul dispozitivului este de a repera venele periferice in cadrul unor proceduri medicale precum punctia venoasa. Prin folosirea sa pot fi evitate tentativele multiple de extragere a sangelui, proceduri dificile si dureroase care, pe langa faptul ca ii afecteaza fizic si emotional pe pacienti, intarzie rezultatele analizelor si identificarea tratamentelor corespunzatoare.

Peste 2500 de pacienti ar putea beneficia lunar de acest dispozitiv.

„Procedurile realizate in cadrul sectiilor de urgenta sunt adesea dificile pentru pacient, intrucat acestea il pot afecta atat fizic, cat si emotional. Un aparat AccuVein ne-ar ajuta sa reducem suferinta copiilor si adultilor care ne calca pragul, sa crestem standardul serviciilor medicale si, de asemenea, sa grabim primirea rezultatelor, ceea ce ar putea fi vital pentru unii dintre acestia.”, declara Dr. Manda Cristina, medic urgentist in cadrul Unitatii de Primiri Urgente Pediatrie Valcea.

„Crucea Rosie Valcea depune eforturi constante pentru a creste calitatea actului medical si pentru a sustine comunitatea din care face parte. De aceea, ne-am bucurat atunci cand Grupul CEZ in Romania a acceptat propunerea noastra de a selecta Unitatea de Primiri Urgente a sectiei de Pediatrie din cadrul Spitalului de Urgenta Valcea printre cei 3 beneficiari catre care vor fi directionate fondurile stranse la Maratonul Olteniei. Vom continua, atat prin intermediul proiectelor proprii, cat si al parteneriatelor pe care le dezvoltam cu alte organizatii si institutii, sa ne implicam in societate si sa contribuim la cresterea sperantei si a conditiilor de viata ale oamenilor.”, afirma Ion Cherascu, director al Crucii Rosii Romane - Filiala Valcea.

Dotarea spitalelor romanesti incepe cu fiecare dintre noi. Alege cauza Spitalului de Urgenta Valcea!

La cea de-a sasea editie a Maratonului Olteniei, poti aduce o schimbare in comunitatea din Valcea. Cum te implici?

Daca participi la cursele de trail run si MTB poti sustinedotarea cu aparatura AccuVein a Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgente Valcea.

Exprima-ti aceasta optiune la ridicarea kiturilor de eveniment!

 


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |