28 August 2017


Probele de alergare in plin plan in a doua zi a Maratonului Olteniei 2017, powered by CEZ Romania

Autor: CEZ Romania

Cea de-a doua zi a Maratonului Olteniei a fost dedicata alergarii, de la probele de cross, de 10,5 km si semimaraton, de 21,5 km pentru adulti pana la competitiile dedicate copiilor, desfasurate in Parcul Zavoi. 

Maratonul Olteniei 2017, powered by CEZ Romania a fost incheiat in pas de alergare de 305  alergatori amatori, totul pentru  o cauza nobila: modernizarea Centrului de Transfuzii Sanguine Valcea. Participantii la cursele de Trail Running au concurat pe un traseu off road, prin padure, in decorul spectaculos al dealurilor de langa municipiul Ramnicu Valcea.

Nu numai adultii au avut posibilitatea de a se bucura de sport in aer liber, Parcul Zavoi gazduind si concursuri de alergat dedicate celor mici, cu premii de pana la 4000 RON in produse. Copiii care nu au participat la curse, au gasit numeroase motive de distractie, construind o turbina eoliana din piese Lego, sau participand la jocuri colective (baschet, fotbal, atletism), in zona de familie.

Zonele tematice pentru distractie si relaxare amplasate in Parcul Zavoi au strans si astazi vizitatori care s-au bucurat de o  duminica alaturi de prieteni, in aer liber.

Concurentii probelor de Trail Running au urcat pe podium in aplauzele publicului iar efortul lor a fost rasplatit cu premii in valoare de aproximativ 21.000 RON.

Maratonul Olteniei 2017, eveniment powered by CEZ Romania, a beneficiat de sprijinul Adrem si RC Europe in calitate de parteneri Platinum, Ciga Energy, firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, AEM si Sloop in calitate de parteneri Gold si EY Romania, Fine Consulting, Comranado, Ness, Inform Lykos, Ericsson si Toyota - parteneri Silver.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul HyperSport si Smart Atletic, sustinut de Federatia Romana de Ciclism si de Primaria Municipiului Ramnicu Valcea.

 


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |