24 August 2017


Vino in parcul Zavoi si testeaza surprizele pe care ti le-am pregatit!

Autor: CEZ Romania

Maratonul Olteniei este mai mult decat o competitie sportiva! Maratonul Olteniei este si o experienta de trait/testat/vazut. Fie ca esti concurent, sustinator sau, pur si simplu, vrei sa iei o gura de aer „fresh”, noi te provocam sa descoperi tot ce are Maratonul de oferit, vizitand zonele special amenaje pentru tine in parcul Zavoi.

Avem activitati gandite pentru toata lumea – concurenti, sustinatori, copii – datorita carora Parcul Zavoi va deveni in ultimul weedend al lunii august principalul punct de atractie si de distractie al Olteniei.

Iata ce ti-am pregatit in parcul Zavoi, in perioada 26-27 august:

Zona de hidratare si alimentare

Zona este sustinuta de partenerul nostru platinum Adrem si este amplasata exact in zona controlata de start-finish, loc unde toti participantii se vor putea racori dupa terminarea curselor.

Zona de recuperare dupa efort

Supranumita si zona de rasfat, aceasta este sustinuta de catre partenerul nostru platinum RC Europe, unde participantii vor avea ocazia sa se relaxeze dupa cursa, mai ales daca participa la varianta COMBO. Daca te intorci de pe traseu, iti poti odihni picioarele pasind pe o alee terapeutica sau intrand intr-o zona speciala pentru stretching. Zona de streching te asteapta intre 10:00 si 17:00 sa executi exercitii atat de importante stretching-ului, alaturi de antrenori specializati.

Zona de Sport & health counter

Sustinuta de catre partenerul nostru gold Ciga Energy, aceasta este o zona tehnica, destinata tututor persoanelor prezente in parc. Aici vei primi un “contor” (micro-raport) pe hartie/online cu anumite detalii despre starea ta sportiva si de sanatate (greutate, inaltime, loc ocupat, timp parcurs, viteza medie etc.).

Zona de Photo booth

Cea mai apreciata zona de anul trecut revine si la editia din 2017. Partenerul nostru gold – firma de avocatura Tuca Zbarcea&Asociatii - te asteapta dupa terminarea curselor, alaturi de prieteni si insotitori pentru a imortaliza atmosfera din parcul Zavoi. Vei putea primi astfel o amintire personalizata de la cabina foto din aceasta zona.

Zona de Refresh

Pentru a te recupera si racori dupa traseu, prietenii nostri de la Sloop (parteneri gold), te vor astepta in zona de revitalizare de la finish cu fructe proapete si reci, dar si cu sucuri naturale si pline de vitamine, numai bune pentru recuperarea dupa efort.

Zona de Masaj

O alta metoda de recuperare poate fi masajul la care AEM, partenerul nostru gold, te invita, pentru o sesiune de masaj realizat de terapeuti profesionisti.

Zona de „Fun”

Colaborarea este la fel de frumoasa precum competitia. Te invitam alaturi de prieteni si familie la aceasta competitie unde vei lupta in primul rand cu timpul. Ce trebuie sa faci este sa rezolvi in echipa provocarile primite de la animatori, in timpul pus la dispozitie. Daca le rezolvi pe toate castigi. Zona este sustinuta de partenerul nostru silver, EY Romania.

Zona Copiilor

Pe langa cursa dedicata lor, copiii au o zona speciala in cadrul evenimentului, sustinuta de Comranado (partener silver). Aici vor putea sa participe la atelierele de lego, unde vor realiza alaturi de instructori o turbina de vant. Atelierele dureaza intre 45-60 min si pot participa circa 8 copii/sesiune.

Daca mai ai de asteptat pana se va forma urmatoarea sesiune, poti sa-ti incurajezi copilul sa participe la o cursa de orientare sportiva in Parcul Zavoi. Copiii vor parcurge un traseu cu posturi de control, cu ajutorul unei harti si a unei busole.

Zona Rezultatelor live

La scurt timp dupa ce vei termina cursa, vei putea sa afli cum te-ai descurcat prin rezultatele live. Ele vor fi disponibile atat online, pe site-ul oficial, dar si la fata locului in zona de live results, sustinuta de Ness, partenerul nostru silver.

Zona Sporturilor de familie

Maratonul Olteniei este un eveniment care promoveaza distractia in familie, asa ca vei putea sa participi cu cei dragi la jocurile sportive din zona “Family sports”, sustinuta de Fine Consulting (partener silver). Vei putea sa participi aici la diverse jocuri sportive: basket, fotbal, coarda elastica etc.

Zona Pasta party

Pentru ca ne dorim sa te recuperezi cat mai bine dupa efort, iti vom oferi la final si o gustoasa portie de paste. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la zona sustinuta de Inform Lykos (partener silver) cu bonul primit in kitul de participare si sa iti alegi unul din cele doua sortimente pe care ti le oferim.

Zona Experiente VR

Daca vrei sa vezi cum e sa alergi la o cursa in New York sau sa sari cu parasuta, te asteptam la standul prezentat de partenerul nostru silver, Ericsson. Aici le vei putea experimenta pe toate si nu numai cu ajutorul ochelarilor 3D.

Zona Toyota

Nu rata nici zona sustinuta de partenerul nostru silver Toyota, acolo unde va fi expus un nou model din gama Toyota, Masina Oficiala a Maratonului.

Pe langa activitatile de la aceste zone, nu uita ca in parc vor fi si Energix si Calorix, personajele noastre preferate care reprezinta energia electrica si gazul natural. Misiunea acestora va fi sa anime atmosfera, precum si sa se fotografieze si sa interactioneze cu doritorii prezenti in parc.

Te asteptam cu mare drag!


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |