Bine ai venit în Ținutul Maratonului!

Descarcă aplicația

Capitală: Râmnicu Vâlcea

Populație: 16.093 (în creștere)

Președinte: Ondrej Safar (CEO CEZ România)

Constituție: Regulament

Bine ai venit în comunitatea învingătorilor! În 2021 ne întoarcem în parcul Zăvoi ca o echipă dornică să facă sport și fapte bune.

Cauzele sociale de anul acesta sunt detaliate aici.

Politica de confidențialitate este disponibilă aici.

Nota de informare pentru Protectia Datelor Personale este disponibilă aici. 

 

Salutare, învingătorilor!

În ultimele luni, am învățat cu toții să prețuim mai mult sănătatea, relațiile cu familia sau cu prietenii și o drumeție liniștită în natură. Pauza de la evenimentele sportive a reprezentat doar un test de anduranță prin care am trecut cu toții.

Avem încredere că v-ați bucurat de sport și ați găsit antrenamente adaptate situației pentru a rămâne în formă pentru că anul acesta ne revedem în august, în Parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 9 a maratonului.

În 2021 ne întoarcem câștigători în mijlocul naturii pentru a ne bucura din nou împreună de mișcare în aer liber. Știm că voi sunteți aceiași iubitori de sport și ne bazăm pe faptul că anul acesta energia voastră se va transmite și celor care vor veni pentru prima data la linia de start. Suntem entuziasmați de întâlnirea noastră, însă, anul acesta fiind unul special, maratonul va avea loc și online pentru toți iubitorii de sport care nu pot ajunge până la Râmnicu Vâlcea.

În buna tradiție a acestui eveniment, și la Maratonul din 2021, puteți alerga sau pedala pe trasee noi și, în același timp să faceți mult bine: sumele din taxa de înscriere vor fi dublate de organizator și redirecționate către cauze sociale sprijinite de ONG-urile din Râmnicu Vâlcea.

Comunitatea Maratonului Olteniei adună în fiecare an o echipă numeroasă de sportivi amatori și profesioniști care au devenit fideli evenimentului, uniți de dorința de a face sport și de a face bine. Cu toții ne donăm timpul și energia pentru cauze care fac bine în comunitatea locală.

Vă asigurăm că adoptăm toate măsurile de precauție pentru ca această ediție a maratonului să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toată lumea.

Cum poți participa la Maratonul Olteniei 2021?

  1. Acesează secțiunea Înscriere  (maratonulolteniei.ro/înscriere). Alege cursa (alergare sau bicicletă) și distanța pe care vrei să o parcurgi (traseu scurt sau lung). Tot aici trebuie să bifezi dacă alegi varianta online a maratonului sau vei participa în Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea.
  2. Achită taxa de înregistrare, noi vom dubla ulterior suma și o vom redirecționa către cauzele sociale ale evenimentului.
  3. Începe antrenamentele pentru maraton urmărind sfaturile utile și informațiile pe care le vei găsi disponibile pe pagina de Facebook Maratonul Olteniei, website și în aplicația disponibilă în Google Play și App Store .
  4. Împărtășește cu prietenii tăi bucuria antrenamentelor și emoțiile de dinainte de competiție și inspiră-i pe cei din jurul tău să îți urmeze exemplul și să facă sport pentru o stare de bine garantată! Hashtagul oficial este #MO2021. Ne poți da tag către @MaratonulOlteniei și noi vom transmite mai departe mesajul tău de învingător