SAVE THE DATE

31 august – 1 septembrie

2019

Parcul Zăvoi, Râmnicu Vâlcea

Intră în ritmul Maratonului Olteniei 2019!

Maratonul Olteniei pune pentru al 7-lea an consecutiv Râmnicu Vâlcea pe harta marilor competiţii de MTB și alergare montană și lansează invitaţia tuturor iubitorilor de sport în aer liber de a intra în ritmul naturii și al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune deluroasă din vecinatatea orașului Râmnicu Vâlcea și de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Run și MTB Cross Country.

MTB Cross Country – sâmbătă, 31 august 
Vom avea multă energie de consumat pe cărări și prin păduri, într-un cadru natural impresionant. Competiţia de MTB este adresată preponderent amatorilor, pe două variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km și lung de 51 km.

Ambele îi vor pune pe concurenţi la încercare! Vom avea atât urcări susţinute cât și coborâri entuziasmante, atât zone de pădure cât și pășuni. Te așteptăm într-unul dintre cele mai frumoase locuri din ţară pentru o competiţie energică în mijlocul naturii!

Trail Run – duminică, 1 septembrie
Ca și anul trecut, te așteptăm la o antrenantă cursă de trail. Aleargă într-un peisaj deosebit, pe trei trasee: un cros de 10.5 km, un traseu de semimaraton de 21,5 km și un traseu de maraton de 42 km.

Ne vedem la start în Parcul Zăvoi!