Împreună dăruim #energiepentrubine

Bine ai venit în Ținutul Maratonului!

Descarcă aplicația

Capitală: Râmnicu Vâlcea

Populație: 15.744 (în creștere)

Președinte: Ondrej Safar (CEO CEZ România)

Constituție: Termeni și condiții

Dragi iubitori de sport cu #energiepentrubine,

Știm că ultimele luni au fost pline de provocări pentru voi, cetățeni ai Ținutului Maratonului, dar avem încredere că pauza de la evenimente sportive nu a însemnat și pauză de la antrenamente și că ați găsit modalități alternative de a vă bucura de sport.

Antrenamentele de #Acasă sau în jurul casei au venit și cu vești bune: ne-am format o nouă rutină și noi obiceiuri, și am îmbrățișat noi modalități de a continua/ ne monitoriza activitatea sportivă, cu ajutorul tehnologiei.

Așa cum v-am obișnuit, tradiția MO continuă și anul acesta, într-un nou format: kilometri de bine într-un loc sigur: Maratonul Virtual 20.20.

Așadar, vă propunem un format special al Maratonului Olteniei, în care rămânem împreună, alergăm sau pedalăm individual, în locurile în care facem în mod obișnuit sport și dăruim, din nou, #energiepentrubine comunității din Râmnicu Vâlcea. Întâlnirea în parcul Zăvoi și medaliile de finaliști le pregătim pentru anul 2021.

Până atunci, în ediția virtuală MO 20.20 puteți include zonele, peisajele și traseele pe care obișnuiți să alergați/ pedalați în Ținutul Verde al Maratonului, prin înscrierea la una dintre probele concursului.

Știm că ați rămas aceiași iubitori de sport, cu multe rezerve de bunătate, și de aceea noul format de eveniment vă oferă oportunitatea de a participa la un nou tip de maraton cu aceeași dorința de a oferi #energipentrubine.

La Maratonul Virtual 20.20 puteți alerga, pedala, reconecta la natură și dona taxa de înscriere către una dintre cauzele sociale de anul acesta.

Aceasta este comunitatea pe care MO o adună în fiecare an: o familie numeroasă de sportivi amatori, profesioniști, tradiționali sau nou veniți, uniți de dorința de a-și dona timpul și energia pentru comunitatea locală.

Cel mai important lucru pe care îl oferă #MO20.20 virtual este posibilitatea de a alerga și / sau de a merge cu bicicletă INDIVIDUAL, în aer liber, pentru același BINE. Oriunde alegeți să parcurgeți probele concursului, deveniți cu toții Cetățenii Ținutului Maratonului.

Cum participi la Maratonul Virtual 20.20?

  1. Accesează https://maratonulolteniei.ro/înscriere/ și alege-ți cursa (distanța) pe care vrei să o parcurgi (alergare sau bicicletă). Maratonul Virtual nu are limită de locație, zonă de traseu, poți alerga/ pedala oriunde, în parc, pe trotuar sau off road.
  2. Alege cauza socială către care vrei să ajungă taxa ta de înscriere.
  3. Plătește taxa de înregistrare, ea va fi alocată cauzei selectate
  4. Începând cu 10 august, ai la dispoziție 3 săptămâni pentru a-ți alege ziua în care vei alerga sau pedala pentru cursa la care te-ai înscris. Poți invita și alți prieteni să se înscrie și să concurați împreună, dar de la distanță 😊.
  5. Invită cât mai mulți prieteni sportivi să alearge, să pedaleze și să susțină la rândul lor cauza aleasă de tine (donații pe www.galantom.ro)
  6. Monitorizează-ți activitatea sportivă în perioada 10-30 august și trimite-ne pe 31 august o dovadă a acesteia (o fotografie cu un ceas/cronometru afișând timpul realizat / link către o aplicație de urmărire prin GPS a antrenamentelor (Garmin/ Strava/ Polar etc), pentru a intra automat în tombola dedicată finisherilor!
  7. Îți trimitem o diplomă și o medalie virtuală de finisher, care să-ți amintească de ediție de anula cesta a MO!

Indiferent dacă alergi/ te plimbi cu bicicleta, după ce te-ai înscris la #MOvirtual20.20, publică fotografii cu parcursul antrenamentelor pe Facebook/Instagram si inspiră-ți prietenii și comunitatea din care faci parte să îți urmeze exemplul!