MTB Cross Country 33 km - Te așteptăm pe traseu în 2022!

Descarcă aplicația

Diferenţa de nivel: +930 m
Timp limită de concurs: 4 ore

Proba MTB de la Maratonul Olteniei este una tipică de MTB Cross Country care îţi va pune forţa și aptitudinile la încercare pe cărările și pădurile din împrejurimile capitalei Râmnicu Vâlcea.

Startul cursei va fi în zona Parcului Zăvoi, Râmnicu Vâlcea. În ceea ce privește diferența de nivel, la cursa scurtă de 33 km avem o creștere de altitudine de aproximativ +930 m.

După aproximativ 1,2 km de șosea se face dreapta pe un drum betonat, din acel punct începând un urcuș pieptiș de câteva sute de metri. Traseul, care prezintă urcări și coborâri prin păduri și pășuni, este abordabil fără probleme, cu puține zone abrupte. În prima porțiune vor exista câteva urcări mai accentuate și câteva segmente de posibil push-bike. În 10-15 minute vei trece însă peste acest tronson și te vei bucura de frumoasele peisaje de pe dealul Capela.

Întrucât vei întâlni multe intersecții, fii atent la indicatoare și la asistenții de drum pentru o cursă frumoasă, în siguranță și fără obstacole.

Finish-ul este în același loc ca și startul, în Parcul Zăvoi.

Timp limită de concurs: 33 km – 4 ore

După acest interval, traseul se închide, asistenții ies de pe traseu și marcajele se curăță. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj.

Taxele de participare pentru probele din cadrul competiției sunt diferite în funcție de perioada în care se realizează înscrierea. Taxele sunt exprimate în lei.

 Pentru detalii vă rugăm consultați Regulamentul.

Maratonul Olteniei are și propria sa aplicație! Toate informațiile utile despre curse, noutăți și notificări pentru un sportiv informat, le veți primi utilizând aplicația care poate fi descărcată din:

Google Play – http://bit.ly/2MD9S2B

App Store – https://apple.co/2M0FQq4

Puncte de alimentare

Hartă traseu