SAVE THE DATE

31 august – 1 septembrie

2019

Parcul Zăvoi, Râmnicu Vâlcea

MTB Cross Country 33 km

Diferenţa de nivel: +930 m
Timp limită de concurs: 4 ore

PREȚ SPECIAL PÂNĂ PE 30 APRILIE

DOAR 70 lei

Maratonul Olteniei proba MTB este un maraton tipic de MTB Cross Country care îţi va pune forţa și aptitudinile la încercare pe cărările și pădurile din împrejurimile orașului Râmnicu Vâlcea.30

Startul cursei va fi în zona Parcului Zăvoi, Râmnicu Vâlcea. În ceea ce privește diferența de nivel, la cursa scurtă de 33 km avem o creștere de altitudine de aproximativ +930 m.

După aproximativ 1,2 km de șosea se face dreapta pe un drum betonat, din acel punct începând un urcuș pieptiș de câteva sute de metri. Traseul, care prezintă urcări și coborâri prin păduri și pășuni, este abordabil fără probleme, cu puține zone abrupte. În prima porțiune vor exista câteva urcări mai accentuate și câteva segmente de posibil push-bike. În 10-15 minute vei trece însă peste acest tronson și te vei bucura de frumoasele peisaje de pe dealul Capela.

Întrucât vei întâlni multe intersecții, fii atent la indicatoare și la asistenții de drum pentru o cursă frumoasă, în siguranță și fără obstacole.

Finishul are loc în același loc ca și startul, în Parcul Zăvoi.

Timp limită de concurs: 33 km – 4 ore

După acest interval, traseul se închide, asistenții ies de pe traseu și marcajele se curăță. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj.

Taxele de participare pentru probele din cadrul competiției sunt diferite în functie de perioada în care se realizează înscrierea. Taxele sunt exprimate în lei.

*Taxele COMBO nu includ și proba de maraton de 42km. Pentru detalii vă rugam consultați Regulamentul