Termeni și Condiții

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI MARATONULOLTENIEI.RO

ACCESAREA SI FOLOSIREA DE CATRE DVS. A ACESTUI WEBSITE FAC OBIECTUL TERMENILOR SI CONDITIILOR DE MAI JOS. PRIN ACCESAREA SAU FOLOSIREA ACESTUI WEBSITE SUNTETI DE ACORD SA VI SE APLICE ACESTI TERMENI SI CONDITII SI SA RESPECTATI TOATE LEGILE APLICABILE. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU INTEGRALITATEA ACESTOR TERMENI SI CONDITII, NU PUTETI FOLOSI WEBSITE-UL NOSTRU. PUTEM MODIFICA ACESTE PREVEDERI ORICAND, PRIN ACTUALIZAREA ACESTEI SECTIUNI.

1.OPERATOR

CEZ Romania S.A. cu sediul in Bucuresti, sector 1, Bd. Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, etaj 1 (in continuare, „CEZ”), este proprietarul website-ului maratonulolteniei.ro (in continuare „website-ul” / „site-ul”).

2. CONDITIILE SI CONSECINTELE UTILIZARII SITE-ULUI

Intreg continutul acestui site este valabil numai pentru CEZ Romania S.A. si afiliatii/imputernicii sai si este proprietatea CEZ Romania S.A. CEZ Romania S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile, imaginile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al CEZ Romania S.A.

CEZ Romania S.A. permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe site-urile Web exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu conditia pastrarii in materialele descarcate/copiate a tuturor anunturilor privind drepturile de autor si a altor elemente privind proprietatea intelectuala existente in documentele originale – fara alterarea acestora.

Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor in scopuri publice sau comerciale, utilizarea acestor materiale pe un alt website sau in orice mediu computerizat legat in retea. Materialele publicate pe acest site apartin in exclusivitate CEZ Romania S.A. si/sau partenerilor sai. Orice utilizare neautorizata a acestora si a marcilor CEZ Romania S.A. constituie o incalcare a legislatiei drepturilor de autor si marcilor, precum si a altor norme legale in vigoare aplicabile. Nerespectarea oricaruia dintre acesti Termeni conduce automat la anularea dreptului de a utiliza acest site si la obligatia aflata in sarcina dumneavoastra de a distruge imediat toate materialele descarcate sau imprimate.

CEZ Romania S.A. nu poate controla si nu ofera niciun fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor externe ce trec de la reteaua Utilizatorului prin Internet in vederea accesarii si utilizarii acestui website. Acest website este disponibil prin intermediul Internetului – retea ce nu este sub controlul direct sau indirect al CEZ Romania S.A.

CEZ Romania S.A. va face tot ce este rezonabil posibil, va depune toate eforturile pentru a mentine securitatea informatiilor si va lua masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii securitatii datelor, insa nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile prin intermediul Internetului va fi permanent in siguranta. Astfel, CEZ Romania S.A. recomanda sa verificati in permanenta politicile de securitate ale browser-ului folosit de dumneavoastra, precum si terminalul utilizat pentru accesarea serviciului, astfel incat acesta sa aiba instalat un software impotriva virusilor de orice tip sau a oricaror atacuri externe de tip cracking sau hacking.

Utilizatorul nu poate folosi si/sau permite vreunei terte persoane sa foloseasca website-ul CEZ Romania S.A. pentru scopuri imorale sau ilegale.

In cazul in care accesul la anumite sectiuni ale acestui website sunt supuse autentificarii cu credentiale de acces, utilizatorul are obligatia de a pastra confidentialitatea informatiilor de acces (user si parola), fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestor informatii de acces catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta.

Utilizatorul este direct responsabil pentru toate actiunile si erorile sale care conduc la pierderi materiale si/sau prejudicii de orice fel, pentru sine sau pentru terti, indiferent daca a actionat cu intentie, din neglijenta sau din imprudenta (avand drept consecinta, de exemplu, facilitarea tranzactiilor neautorizate sau a tentativelor frauduloase de acces).

Utilizatorii care afecteaza securitatea sistemelor sau retelelor sau care atenteaza la integritatea acestora vor suporta consecintele stabilite de normele legale aplicabile.

3. FORTA MAJORA

Toate evenimentele de forta majora definite de legislatia romana reprezinta un motiv de suspendare si stingere a obligatiilor CEZ Romania S.A.

CEZ Romania S.A. nu va fi tinuta raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale decurgand din acesti Termeni si Conditii, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau executare in mod necorespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este orice eveniment extern imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

4. LEGISLATIE APLICABILA. JURISDICTIE

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati/e de legile din Romania. In caz de aparitie a unor dispute cu privire la Termeni si Conditii, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila intre partile implicate. In cazul in care nu se ajunge la nicio intelegere in acest mod, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Website-ul poate fi accesat de oriunde de pe teritoriul Romaniei, dar si din afara acestui teritoriu, in masura in care conditiile tehnice o permit. CEZ Romania S.A. nu garanteaza in niciun fel compatibilitatea continutului site-ului si/sau Termenilor si Conditiilor cu legislatia aplicabila in statul de unde se face accesarea de catre utilizator (inclusiv in ceea ce priveste prevederile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala).

5. DATE DE CONTACT. PLANGERI SI SESIZARI

Orice utilizator poate depune o sugestie, o plangere si/sau o sesizare care priveste sau are legatura cu website-ul maratonulolteniei.ro

Sugestiile, plangerile si/sau sesizarile vor putea fi depuse via e-mail la adresa […]@cez.ro.

Sugestiile, plangerile si/sau sesizarile transmise vor include numele, prenumele, precum si numarul de telefon si/sau adresa de e-mail (la alegerea utilizatorului) la care acesta doreste sa primeasca raspuns de la CEZ Romania S.A.

Plangerile si/sau sesizarile vor fi analizate de catre CEZ Romania S.A. si vor primi raspuns in termen de maximum 30 de zile de la primirea acestora.

Utilizatorii confirma ca au citit si accepta Termenii si Conditiile de mai sus. Utilizarea website-ului implica acceptarea in totalitate a acestor Termeni si Conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile mentionate, va rugam sa nu folositi website-ul.

6. DISPOZITII FINALE

CEZ Romania S.A. poate, in orice moment, sa revizuiasca Termenii si Conditiile de utilizare a swebite-ului. Continuarea utilizarii website-ului va fi considerata ca o acceptare implicita a acestora din partea utilizatorului.

CEZ Romania S.A. recomanda utilizatorilor sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile inainte de orice utilizare a website-ului pentru a lua la cunostinta varianta actualizata a acestora.