Trail Run 22km - Te așteptăm pe traseu în 2022!

Descarcă aplicația

Diferenţa de nivel: +600 m
Timp limită de concurs: 4 ore

Te așteptăm să descoperi frumuseţea peisajului și să bătătorești cărările în ritm susţinut de alergare pe un traseu de semimaraton de 22 km!

Startul cursei de cros se dă în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. În ceea ce privește diferențele de nivel, pe traseul de semimaraton (22 km) avem o creștere de altitudine de aproximativ +600 m.

Se aleargă circa 1,2 km pe șosea după care începe un urcuș mai accentuat, tot pe suprafață dură (drum betonat), pentru circa 300 m. Dupa aceasta se intră pe potecă. Traseul este preponderent prin pădure.

Întrucât vei întâlni multe intersecții, fii atent la indicatoare și la asistenții de drum pentru o cursă frumoasă în siguranță și fără obstacole.

Finish-ul este în același loc ca și start-ul, în Parcul Zăvoi.

După intervalul maxim, traseele se închid, asistenții ies de pe traseu și marcajele se curăță. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj.

Timp limită de concurs: 22km – 4 ore

Atenție! În caz de vreme nefavorabilă, posibil să fie segmente cu noroi.

Taxele de participare pentru probele din cadrul competiției sunt diferite în funcție de perioada în care se realizează înscrierea. Taxele sunt exprimate în lei.

Pentru detalii vă rugăm consultați Regulamentul.

Maratonul Olteniei are și propria sa aplicație! Toate informațiile utile despre curse, noutăți și notificări pentru un sportiv informat, le veți primi utilizând aplicația care poate fi descărcată din:

Google Play – http://bit.ly/2MD9S2B

App Store – https://apple.co/2M0FQq4

Puncte de alimentare

Hartă traseu