NIBACO( partener #MO2021): bucurati-vă de experiența inedită pe care o oferă an de an Maratonul Olteniei!

Dragă Învingător,

Dacă ai alergat/ pedalat deja kilometri întregi, dăruind #energiepentrubine în Ținutul Învingătorilor, atunci tot ce trebuie să faci este să ne trimiți dovada.

Poți transmite rezultatele obținute de tine până pe 30 august, ora 23:59, prin link-ul primit pe email la confirmarea înscrierii.

Mai multe detalii, poți regăsi aici:
https://cutt.ly/BQYaS6s 

Tu alegi unde faci sport și te bucuri de natură!

Dacă încă te antrenezi, îți reamintim că ne apropiem de finalul perioadei în care poți efectua cursele virtuale la Maratonul Olteniei 2021 (10 august – 29 august, ora 23:59). 

Parcurgerea distanțelor trebuie realizată într-o singură sesiune.

Dovezile acceptate sunt:

  • Poză cu un ceas/cronometru afișând timpul realizat postată pe social media
  • Link către o aplicație de urmărire prin GPS a antrenamentelor (Garmin/Strava/Polar) etc.

Vino alături de noi în Ținutul Învingătorilor, să dăruim împreună #energiepentrubine comunității locale. Taxele de participare vor fi dublate și donate și în acest an de către CEZ România, către cele 3 Cauze sociale.  

Împărtășește cu prietenii tăi bucuria și emoțiile din competiție 

Inspiră-i pe cei din jurul tău să îți urmeze exemplul și să facă sport pentru o stare de bine garantată! Hashtagul oficial este #MO2021. Ne poți da tag către @MaratonulOlteniei și noi vom transmite mai departe mesajul tău de învingător! Detalii despre înscriere și cursele virtuale disponibile, găsești aici.

Urmărește site-ul Maratonul Olteniei și pagina de Facebook pentru a rămâne la curent cu noutățile despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențele edițiilor anterioare.