Cauze sociale Maratonul Olteniei 2022

Descarcă aplicația

Un fundraiser Galantom este o persoana căreia îi pasă de problemele comunității în care traiește și nu asteaptă ca rezolvarea acestora să vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege să se implice și să contribuie la schimbarea în bine pe care și-o dorește în comunitate prin fundraising voluntar.

Ce trebuie să fac mai exact?

Pe scurt, vei avea o pagină de fundraising pe platforma Galantom.ro, unde susții voluntar o organizatie nonprofit și îți activezi prietenii, colegii, cunoscuții, pe cei din mediul tău social să contribuie alături de tine, prin donații online (direct pe pagina ta) la realizarea proiectelor în care tu crezi. Partea frumoasă este ca ei pot să îți transmită și un mesaj de încurajare.

Care sunt pașii să devin fundraiser Galantom?

1. Folosești  participarea la Maratonul Olteniei 2021 pentru a promova proiectul uneia dintre cele 3 cauze sociale pe care dorești să o susții (detalii despre cauzele partenere aici). Poți opta pentru a susține una dintre cele 3 organizații în formularul de înscriere sau, ulterior, printr-un e-mail către organizatorii evenimentului.

2. Organizația sustinută te contactează și îți creează o pagina personală de fundraising pe Galantom, legată de Maratonul Olteniei 2021

3. Promovezi pagina de fundraising online și offline în rețeaua ta socială și îi convingi pe cât mai mulți din jurul tău să susțină alături de tine prin donații online cu cardul proiectul organizației.

Este un alt fel de crowdfunding, în care cel care implementează campania ești tu; scopul este să susții dezvoltarea unor proiecte care aduc schimbare în comunitate, iar investitorii în schimbare sunt oamenii din jurul tău.

Partea frumoasă este că, pe termen lung, investitorii (donatorii) sunt, direct sau indirect, și beneficiarii schimbărilor care se întâmplă ca urmare a implicării lor.

Link-ul prin care vă puteți înscrie ca fundraiseri Galantom, daca nu ați ales direct în formularul de înscriere, este: https://galantom.ro/events/view?id=929