Împreună dăruim #energiepentrubine

Trail Run 42 km - Te așteptăm pe traseu în 2021!

Descarcă aplicația

Diferenţa de nivel: +1300 m
Timp limită de concurs: 7 ore

Te așteptăm să descoperi frumuseţea peisajului și să bătătorești cărările Ținutului Maratonului în ritm susţinut de alergare pe un traseu de maraton de 42 km!

TAXE ÎNSCRIERE MARATONUL OLTENIEI 2020
 
 
PerioadaMTBTRAIL RUNCOMBO
33KM51KM10K21K42KMTB + TRAIL
10 feb – 15 marX85 leiXX105 leiX
Happy Registration/ 16-31 mar70 lei85 lei70 lei75 lei105 lei110 lei

Start-ul cursei de maraton se dă în Parcul Zăvoi din capitala Râmnicu Vâlcea. În ceea ce privește diferențele de nivel, pe traseul de maraton (42 km) avem o creștere de altitudine de aproximativ +1300 m.

Se aleargă circa 1,2 km pe șosea după care începe un urcuș mai accentuat, tot pe suprafață dură (drum betonat), pentru circa 300 m. Dupa aceasta se intră pe potecă. Traseul este preponderent prin pădure.

Întrucât vei întâlni multe intersecții, fii atent la indicatoare și la asistenții de drum pentru o cursă frumoasă în siguranță și fără obstacole.

Finish-ul este în același loc ca și start-ul, în Parcul Zăvoi.

După intervalul maxim, traseele se închid, asistenții ies de pe traseu și marcajele se curăță. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj.

Timp limită de concurs: 42 km – 7 ore

Atenție! În caz de vreme nefavorabilă, posibil să fie segmente cu noroi.

Taxele pentru obținerea vizei pentru Ținutul Maratonului (de participare pentru probele din cadrul competiției) sunt diferite în funcție de perioada în care se realizează înscrierea. Taxele sunt exprimate în lei.

*Taxele COMBO nu includ și proba de maraton de 42km. Pentru detalii vă rugăm consultați Regulamentul

Ținutul Maratonului are și propria sa aplicație! Toate informațiile utile despre curse, noutăți și notificări pentru un cetățean informat, le veți primi utilizând aplicația care poate fi descărcată din:

Google play – http://bit.ly/2MD9S2B

App Store – https://apple.co/2M0FQq4