Împreună dăruim #energiepentrubine

Mountain Bike 51 km - Te așteptăm pe traseu în 2021!

Descarcă aplicația

Diferenţa de nivel: +1530 m
Timp limită de concurs: 6 ore

PerioadaMTBTRAIL RUNCOMBO
33KM51KM10K21K42KMTB + TRAIL
10 feb – 15 marX85 leiXX105 leiX
Happy Registration/ 16-31 mar70 lei85 lei70 lei75 lei105 lei110 lei

Maratonul Olteniei proba MTB este un maraton tipic de MTB Cross Country care îţi va pune forţa și aptitudinile la încercare pe cărările și pădurile din împrejurimile orașului Râmnicu Vâlcea.Startul cursei va fi în zona Parcului Zăvoi, Râmnicu Vâlcea. În ceea ce privește diferența de nivel, la cursa lungă de 51 km avem o creștere de altitudine de aproximativ +1530 m.

După aproximativ 1,2 km de șosea se face dreapta pe un drum betonat, din acel punct începând un urcuș pieptiș de câteva sute de metri. Traseul, care prezintă urcări și coborâri prin păduri și pășuni, este abordabil fără probleme, cu puține zone abrupte. În prima porțiune vor exista câteva urcări mai accentuate și câteva segmente de posibil push-bike. În 10-15 minute vei trece însă peste acest tronson și te vei bucura de frumoasele peisaje de pe dealul Capela.

Întrucât vei întâlni multe intersecții, fii atent la indicatoare și la asistenții de drum pentru o cursă frumoasă, în siguranță și fără obstacole.

Finish-ul are loc în același loc ca și startul, în Parcul Zăvoi. Traseul lung se desparte de cel scurt după aproximativ 21 km de la start. 

Timp limită de concurs: 51 km – 6 ore

După acest interval, traseul se închide, asistenții ies de pe traseu și marcajele se curăță. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj. 

Taxele pentru obținerea vizei pentru Ținutul Maratonului (de participare pentru probele din cadrul competiției sunt diferite în funcție de perioada în care se realizează înscrierea. Taxele sunt exprimate în lei.

*Taxele COMBO nu includ și proba de maraton de 42km. Pentru detalii vă rugam consultați Regulamentul.