Parteneri

Premium Sponsor

ADREM

Grupul Adrem (www.adrem.ro) sprijină tranziția spre energie regenerabilă prin oferta sa de soluții și servicii dedicate domeniului energetic, prin intermediul celor trei companii – Adrem Invest, Adrem Engineering și Adrem Link – fiecare specializată pe segmentul ei de piață. De 30 de ani dezvoltăm România prin produse și servicii pentru eficiență energetică și sustenabilitate.

Comranado

Compania și-a început activitatea cu dezvoltarea de produse pentru măsurarea și controlul parametrilor rețelei de joasă tensiune, utile pentru motoare și generatoare și aplicații care necesită informații în timp real despre valorile electrice.
Gama de servicii a fost dezvoltată de-a lungul timpului, în prezent compania oferind servicii de dezvoltare și întreținere a rețelei și servicii de automatizare.

FRIEND Sponsor

ELCO TÎRGU-JIU

Compania înființată în jurul anilor 1960 și redenumită în 1992 ca S.C. ELCO S.A. Tîrgu-Jiu  a avut și are ca obiect de activitate proiectarea și execuția instalațiilor electrice 0,4 – 110 kV.

Energo Bit

Pentru EnergoBit, viitorul a început în acel moment când ne-am pus în slujba unor idei: competitivitate, tehnologie de ultimă oră precum şi dorinţa de a fi mereu în topul serviciilor energetice.

FOREST ELECTRO GRUP

Societatea FOREST ELECTRO GRUP 2002 SRL a fost înființată în anul 2002, având ca obiect principal de activitate execuția de lucrări de instalații electrice de joasa și medie tensiune, instalații de curenți slabi și automatizări.

PROUD Sponsor

Banca Comercială Română (BCR)

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

IMSATIE

În ultimii ani de activitate, societatea a realizat lucrări în domeniile atestate, atât în domeniul proiectării cât și al execuției, punerii în funcțiune, reparațiilor sau prestării de lucrări tip service.

NIBACO

Istoria societății NIBACO începe în 2018, atunci când o echipă dinamică de tineri ingineri avea să pună bazele unei companii ambițioase. NIBACO este un partener valoros în proiecte de detectare, alarmare și stingere incendiu, evacuare fum și gaze fierbinți, TVCI, control acces, voce date și instalații elecrice.

NISEMPRA ELECTRO SRL

Compania are ca scop de activitate execuție/proiectare, branșamente electrice, rețele electrice de la 0,4kV până la 110kV, posturi de transformare, instațații interioare, iluminat public stradal, laborator măsuri PRAM, lucrări instalație apă canalizare construcții civile. 

RC Europe

Cu multă energie pentru bine și cu dorința de a promova mișcarea și viața sănătoasă, RC Europe este partenerul de nădejde al evenimentul Maratonul Olteniei.

OFFICIAL Supplier

CIGA ENERGY

CIGA ENERGY derulează o activitate susţinută în zona de consultanţă şi asistenţă tehnică, oferind o paletă extinsă de servicii de specialitate, cuprinzând studii strategice pentru sectoarele de energie electrică şi gaze, dar şi studii pentru proiecte de eficienţă energetică şi energii regenerabile, precum si servicii complementare pietelor de energie electrica si gaze naturale

Elco Power Muntenia

Societatea S.C. Elco Power Muntenia S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2010, activitatea principală fiind proiectarea și executarea de rețele electrice cu tensiunea nominală de cel mult 20 kV.

Inform Lykos

Inform Lykos oferă soluții pentru toate nevoile din domeniul documentelor și datelor, de la cele mai simple acte, până la informații complexe și confidentiale, precum și gestionarea datelor. Tehnologiile inovatoare și valorile tradiționale reprezintă secretul succesului de patru generații încoace. Numele lor garantează siguranța și exactitatea serviciilor personale.

VENTURO INVESTMENT

Societatea comercială VENTURO INVESTMENT a fost înființată în anul 2004 având ca obiect principal de activitate Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea pentru construcții civile și industriale, acoperind toată gama de lucrări.

Autorități locale

Primăria Muncipiului Râmnicu Vâlcea

Consiliul Județean Râmnicu Vâlcea