MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI 

Ministerul Tineretului și Sportului din România este instituția care își asumă responsabilitatea de a pune în practică o viziune coerentă privind promovarea sportului, ca factor de sănătate, educație, performanță și integrare socială. Sportul trebuie să răspundă aspirațiilor și nevoilor tuturor categoriilor de populație, conferindu-le acestora o dimensiune specifică, pe care nici un alt tip de activitate nu o poate oferi.

La baza activității sale stau concepțiile europeană și națională, privind organizarea și promovarea sportului, ca drept al omului. Rolul important pe care îl are sportul prin funcțiile sale socială, educațională, culturală și economică îl confirmă ca una dintre cele mai însemnate componente în dezvoltarea omului în plan fizic, psihic și motric.

ADREM

Adrem captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. De peste 25 de ani, oferă clienților produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic.

RC Europe

Grupul ceh RC Europe, prezent în România încă din 2005, este un important dezvoltator imobiliar și un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail și energie.

Jucând pe o piață imobiliară din ce în ce mai dinamică, RC Europe a dezvoltat până în prezent magazine pentru rețele de retail precum Penny Market, Kaufland sau Lidl, cât și spații de birouri în importante orașe din țară. În anul 2017 grupul a implementat conceptul propriu de galerii de retail în vecinătatea  supermarketurilor sub denumirea NEST iar pasul important care va urma este construirea unui ansamblu impresionant de birouri în București, precum și dezvoltarea proiectelor rezidențiale.

 Grupul deține la nivel internațional un portofoliu diversificat de spații de retail, de birouri și apartamente în Cehia, România, Serbia, și Croația.  

ALM POWER GROUP

ALM POWER GROUP este furnizor de top în proiectarea și execuția rețelelor electrice din Oltenia, fiind partener strategic al Distribuție Energie Oltenia SA, Operatorul de Distribuție zonal. Dispunem de management performant, dotare tehnică de înaltă performanță și o echipă de profesioniști. Menținerea companiei în top constituie o provocare ce presupune un proces continuu de dezvoltare al companiei, inclusiv al echipei. Fiind în permanență preocupați pentru satisfacția cerințelor clienților oferind servicii la cheie de consultanță, proiectare, execuție și eficiență energetică, aceștia ne recunosc ca un partener serios și flexibil, care oferă soluții viabile și avantajoase. Calitatea serviciilor și lucrărilor este garantată
de implementarea sistemului de management al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și securitatea informației conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, 14001/2015, 18001/2008 si 27001/2013.

 ELCO TÎRGU JIU

Compania înființată în jurul anilor 1960 și redenumită în 1992 ca S.C. ELCO S.A. Tîrgu Jiu a avut și are ca obiect de activitate proiectarea și execuția instalațiilor electrice 0,4 – 110 kV. De-a lungul timpului, colaborând cu cei mai buni furnizori de aparataj electric, beneficiind de o capacitate tehnică și financiară deosebită, precum și de o valoroasă echipă de specialiști, ELCO Tîrgu Jiu a reușit proiectarea și execuția unor lucrări de mare complexitate.

INFORM (LYK.ATH)

INFORM (LYK.ATH) a fost fondată în 1897, este listată pe Bursa din Atena încă din anul 1994 și oferă produse și servicii pentru gestionarea sigură a documentelor și informațiilor, inovând în transformarea digitală a întreprinderilor și organizațiilor prin furnizarea de soluții extrem de specializate. Compania susține un număr de 520 de lucrători în Grecia, România și Albania și are o poziție de lider pe piețele Europei Centrale și de Est din sectorul public și privat.

Ciga Energy

 Ciga Energy activează în domeniul energiei electrice și al gazului natural din anul 2011. Ciga și-a consolidat constant poziția pe aceasta piață, oferind servicii de top celor peste 340 de clienți ai companiei. Compania este specializată în furnizarea serviciilor de consultanță și asistență tehnică pentru jucătorii majori din domeniu; de asemenea, livrează clienților cele mai performante rezultate în zona serviciilor de reprezentare ca Parte Responsabilă cu Echilibrarea (PRE), pentru participanții la piața de echilibrare.

SC Comranado SRL

SC Comranado SRL, lider pe piață în domeniul serviciilor de construcții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energiei electrice, companie care are locul bine determinat într-o piață aflataă în continuă evoluție. Aceasta oferă o gamă largă de servicii în domeniul producției, transportului și distribuției energiei electrice, de la construcții-montaj, până la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA.