#Parteneri PLATINIUM

ADREM

Adrem captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. De peste 25 de ani, oferă clienților produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic.

RC Europe

Grupul ceh RC Europe, prezent în România încă din 2005, este un important dezvoltator imobiliar și un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail și energie. Grupul deține la nivel internațional un portofoliu diversificat de spații de retail, de birouri și apartamente în Cehia, România, Serbia, și Croația.  

#Parteneri SILVER

ALM POWER GROUP

ALM POWER GROUP este furnizor de top în proiectarea și execuția rețelelor electrice din Oltenia, fiind partener strategic al Distribuție Energie Oltenia SA, Operatorul de Distribuție zonal. 

Ciga Energy

 Ciga Energy activează în domeniul energiei electrice și al gazului natural din anul 2011. Compania este specializată în furnizarea serviciilor de consultanță și asistență tehnică pentru jucătorii majori din domeniu.

SC Comranado SRL

SC Comranado SRL este lider pe piață în domeniul serviciilor de construcții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energiei electrice. Compania oferă o gamă largă de servicii în domeniul producției, transportului și distribuției energiei electrice, de la construcții-montaj, până la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA.

 ELCO POWER MUNTENIA

Societatea S.C. Elco Power Muntenia S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2010,
activitatea principală fiind proiectarea și executarea de rețele electrice cu tensiunea nominală de cel mult 20 kV.

 

  

 ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

Este un jucător major pe piața serviciilor juridice din România. Firma este activă în unele dintre cele mai spectaculoase domenii de practică în consultanță juridică

 

 

S.C. FOREST ELECTRO GRUP 2002 SRL

Societatea FOREST ELECTRO GRUP 2002 SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate executia de lucrari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, instalatii de curenti slabi si automatizari.

ENERGOTECH

Energotech este lider in tehnologii nucleare si unul dintre principalii furnizori de protecții si automatizari pentru industria energetica.

ELECTROALFA

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice şi al confecţiilor metalice din România, antreprenor general şi integrator de soluţii în domeniul energetic. Grupul de firme are 30 de ani de experienţă, deţine 4 fabrici moderne în Botoşani în care activează peste 500 de angajaţi.

 

NIBACO SRL

Istoria societatii NIBACO începe în 2018, atunci când o echipă dinamică de tineri ingineri avea să puna bazele unei companii ambițioase. NIBACO este un partener valoros în proiecte de detectare, alarmare și stingere incendiu, evacuare fum și gaze fierbinti, TVCI, control acces, voce date și instalatii electrice.

ELCO Tg-Jiu

Compania se ocupă de proiectare, executie si reparatii retele electrice de joasa si medie tensiune (0,4 – 20 kV); Lucrari de reparatii si intretinere la LEA 110-400 kV; Executie de lucrari la posturi trafo 0,4 – 20 kV si in statii electrice pana la 400 kV; Bransamente electrice, verificari electrice, proiectare si executie confectii metalice. 

 

 

HERVIS SPORTS 

Hervis este magazinul cu articole sportive preferat de milioane de clienți, care oferă o varietate de produse de la îmbrăcăminte, pantofi, până la aparate și echipamente sportive. Sortimentul variat de articole sportive acoperă sporturi ca: alergare, fitness, ciclism, drumeții, camping, schi alpin dar și multe alte sporturi pentru adulți și pentru copii. 

#SUSȚINĂTORI

EPURE, EFTIMIE, LIZAC și ASOCIAȚII SCA

Casă de avocatură cu practică generalistă, cu accent pe dreptul afacerilor. Firma acordă asistență juridică în sensul tradițional însă combinat cu o arie largă de procese tehnologice inovative. Ariile  de practică includ dreptul societăților comerciale, fuziuni și achiziții, concurența, finanțe-bănci, constructii și infrastructură, piețe financiare, proprietate imobiliară, fiscalitate, insolvență și litigii.