Pedalăm către un nou tip de maraton

vă așteptăm cu informații începând cu

1 iunie 2020

 

 

 PLATINUM

ADREM

Adrem captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. De peste 25 de ani, oferă clienților produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic.

SILVER

ALM POWER GROUP

ALM POWER GROUP este furnizor de top în proiectarea și execuția rețelelor electrice din Oltenia, fiind partener strategic al Distribuție Energie Oltenia SA, Operatorul de Distribuție zonal. Dispunem de management performant, dotare tehnică de înaltă performanță și o echipă de profesioniști. Menținerea companiei în top constituie o provocare ce presupune un proces continuu de dezvoltare al companiei, inclusiv al echipei. Fiind în permanență preocupați pentru satisfacția cerințelor clienților oferind servicii la cheie de consultanță, proiectare, execuție și eficiență energetică, aceștia ne recunosc ca un partener serios și flexibil, care oferă soluții viabile și avantajoase. Calitatea serviciilor și lucrărilor este garantată
de implementarea sistemului de management al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și securitatea informației conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, 14001/2015, 18001/2008 si 27001/2013.

EPURE, LIZAC ȘI ASOCIAȚII

Epure, Lizac și Asociații SCA (ELA) este o societate profesională de avocați înființată în anul 2005 în București și care activează în multiple arii de practică, incluzând cu specificitate dreptul concurenței, energiei, transporturilor, proprietății intelectuale, financiar-bancar și fiscal. În activitatea sa, ELA combină asistența juridică tradițională cu utilizarea unor mijloace tehnologice și procese inovative bazate pe managementul datelor. Pe lângă activitatea avocațială principală, echipa ELA participă la identificarea și analiza datelor relevante pentru a realiza un mai bun management al riscului într-o economie digitală.

FINE CONSULTING

Fine Consulting este o companie românească, având o experiență de peste 10 ani în servicii de consultanță în mediul de afaceri autohton. Înțelegerea pieței și angajamentul față de client sunt atuurile care au construit reputația și profilul companiei. Compania are o echipă de specialiști economiști, contabili, auditori și consilieri juridici, prin urmare, clienții pot beneficia de un pachet de servicii complete. Având o echipă de consilieri calificați, le permite să fie flexibili și să răspundă diverselor solicitări venite din partea clienților.