#Parteneri PLATINIUM

ADREM

Adrem captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. De peste 25 de ani, oferă clienților produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic.

RC Europe

Grupul ceh RC Europe, prezent în România încă din 2005, este un important dezvoltator imobiliar și un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail și energie. Grupul deține la nivel internațional un portofoliu diversificat de spații de retail, de birouri și apartamente în Cehia, România, Serbia, și Croația.  

#Parteneri SILVER

ALM POWER GROUP

ALM POWER GROUP este furnizor de top în proiectarea și execuția rețelelor electrice din Oltenia, fiind partener strategic al Distribuție Energie Oltenia SA, Operatorul de Distribuție zonal. 

Ciga Energy

 Ciga Energy activează în domeniul energiei electrice și al gazului natural din anul 2011. Compania este specializată în furnizarea serviciilor de consultanță și asistență tehnică pentru jucătorii majori din domeniu.

SC Comranado SRL

SC Comranado SRL este lider pe piață în domeniul serviciilor de construcții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energiei electrice. Compania oferă o gamă largă de servicii în domeniul producției, transportului și distribuției energiei electrice, de la construcții-montaj, până la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA.

 ELCO POWER MUNTENIA

Societatea S.C. Elco Power Muntenia S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2010,
activitatea principală fiind proiectarea și executarea de rețele electrice cu tensiunea nominală de cel mult 20 kV.

 

  

 ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

Este un jucător major pe piața serviciilor juridice din România. Firma este activă în unele dintre cele mai spectaculoase domenii de practică în consultanță juridică

 

 

S.C. FOREST ELECTRO GRUP 2002 SRL

Societatea FOREST ELECTRO GRUP 2002 SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate executia de lucrari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, instalatii de curenti slabi si automatizari.

ENERGOTECH

Energotech SA este unul dintre principalii antreprenori generali din România pentru sistemul energetic național, atât clasic cât și nuclear, realizând proiecte complexe la cheie la orice nivel de tensiune reglementat.

ELECTROALFA

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice şi al confecţiilor metalice din România, antreprenor general şi integrator de soluţii în domeniul energetic. Grupul de firme are 30 de ani de experienţă, deţine 4 fabrici moderne în Botoşani în care activează peste 500 de angajaţi.

 

NIBACO SRL

Istoria societatii NIBACO începe în 2018, atunci când o echipă dinamică de tineri ingineri avea să puna bazele unei companii ambițioase. NIBACO este un partener valoros în proiecte de detectare, alarmare și stingere incendiu, evacuare fum și gaze fierbinti, TVCI, control acces, voce date și instalatii electrice.

ELCO Tg-Jiu

Compania se ocupă de proiectare, executie si reparatii retele electrice de joasa si medie tensiune (0,4 – 20 kV); Lucrari de reparatii si intretinere la LEA 110-400 kV; Executie de lucrari la posturi trafo 0,4 – 20 kV si in statii electrice pana la 400 kV; Bransamente electrice, verificari electrice, proiectare si executie confectii metalice. 

 

 

HERVIS SPORTS 

Hervis este magazinul cu articole sportive preferat de milioane de clienți, care oferă o varietate de produse de la îmbrăcăminte, pantofi, până la aparate și echipamente sportive. Sortimentul variat de articole sportive acoperă sporturi ca: alergare, fitness, ciclism, drumeții, camping, schi alpin dar și multe alte sporturi pentru adulți și pentru copii. 

 

 

 

 

VENTURO INVESTMENT realizează activități de inginerie și consultanță tehnică pentru construcții civile și industriale, acoperind toată gama de lucrări. Colectivul care participă la realizarea proiectelor este adaptat cerințelor pentru fiecare proiect în parte. Organizarea și gândirea unui proiect sunt făcute în așa fel încât rezultatul final să îndeplinească cele mai înalte cerințe și standarde de calitate.

 

Fine Consulting este o companie romaneasca, avand o experienta de peste 10 ani in servicii de consultanta in mediul de afaceri autohton. Intelegerea pietei si angajamentul fata de client sunt atuurile care au construit reputatia si profilul companiei.

Compania are o echipa de specialisti economisti, contabili, auditori si consilieri juridici, prin urmare, clientii pot beneficia de un pachet de servicii complete.

 

 

După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition. Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă.

IMSATIE DROBETA este atestată ANRE şi are ca obiect de activitate proiectarea şi execuţia instalaţiilor electrice. În ultimii ani de activitate, societatea a realizat lucrări în domeniile atestate, atât în domeniul proiectării cât și al execuției, punerii în funcțiune, reparațiilor sau prestării de lucrări tip service.

 

Compania are ca scop de activitate execuție/proiectare, branșamente electrice, rețele electrice de la 0,4kV până la 110kV, posturi de transformare, instațații interioare, iluminat public stradal, laborator- măsuri PRAM, lucrări instalație apă canalizare construcții civile. 

INFORM (LYK.ATH) a fost fondată în 1897, este listată pe Bursa din Atena încă din anul 1994 și oferă produse și servicii pentru gestionarea sigură a documentelor și informațiilor, inovând în transformarea digitală a întreprinderilor și organizațiilor prin furnizarea de soluții extrem de specializate. Compania susține un număr de 520 de lucrători în Grecia, România și Albania și are o poziție de lider pe piețele Europei Centrale și de Est din sectorul public și privat.

#SUSȚINĂTORI

EPURE, EFTIMIE, LIZAC și ASOCIAȚII SCA

Casă de avocatură cu practică generalistă, cu accent pe dreptul afacerilor. Firma acordă asistență juridică în sensul tradițional însă combinat cu o arie largă de procese tehnologice inovative. Ariile  de practică includ dreptul societăților comerciale, fuziuni și achiziții, concurența, finanțe-bănci, constructii și infrastructură, piețe financiare, proprietate imobiliară, fiscalitate, insolvență și litigii.

Crucea Roșie – Filiala Vâlcea este un partener de tradiție al Maratonului Olteniei. Anul acesta, implicarea sa se va concretiza în participarea la eveniment cu ambulanțe pentru buna desfășurare, prezența echipelor de voluntari în punctele cheie și în sprijinul acordat în implementarea cauzei Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea.

Din decembrie 2020, Societatea Naționala de Cruce Roșie din România – Filiala Vâlcea este autorizată cu serviciu de ambulanță cu două ambulanțe de tip B1/B2.

 


PARTENER MEDIA LOCAL

Antena 3 Vâlcea a devenit în scurt timp un post de televiziune locală din ce în ce mai puternic și admirat, care se bazează pe principii solide și idea de a-și respecta publicul prin știri obiective și de ultima oră. Pe lângă știri și emisiuni, postul este și eco friendly prin intermediul campaniei “Media ajută mediul”, în cadrul căruia desfășoară acțiuni de ecologizare și plantare de pomi. De asemenea, prin intermediul campaniei “Caravana Antena 3 Vâlcea”, sunt alături de public și în momentele grele: donează un zâmbet și un ajutor familliilor dezavantajate din Județul Vâlcea.