ȚARĂ, ȚARĂ

VREM MARATONIȘTI!

29-30 AUGUST 2020

Parteneri 2019

PLATINUM

ADREM

Adrem captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. De peste 25 de ani, oferă clienților produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic.

RC EUROPE

Grupul ceh RC Europe, prezent în România încă din 2005, este un important dezvoltator imobiliar și un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail și energie. Jucând pe o piață imobiliară din ce în ce mai dinamică, RC Europe a dezvoltat până în prezent magazine pentru rețele de retail precum Penny Market, Kaufland sau Lidl, cât și spații de birouri în importante orașe din țară. În anul 2017 grupul a implementat conceptul propriu de galerii de retail în vecinătatea  supermarketurilor sub denumirea NEST, iar pasul important care va urma este construirea unui ansamblu impresionant de birouri în București.

GOLD

CIGA ENERGY

Ciga Energy activează în domeniul energiei electrice și al gazului natural din anul 2011. Ciga și-a consolidat constant poziția pe această piață, oferind servicii de top celor peste 340 de clienți ai companiei. Compania este specializată în furnizarea serviciilor de consultanță și asistență tehnică pentru jucătorii majori din domeniu; de asemenea, livrează clienților cele mai performante rezultate în zona serviciilor de reprezentare ca Parte Responsabilă cu Echilibrarea (PRE), pentru participanții la piața de echilibrare. Ciga oferă clienților o paletă extinsă de servicii de consultanță, de tipul studiilor strategice pentru sectoarele de energie electrică și gaze sau studii pentru proiecte de eficiență energetică și energii regenerabile.

SILVER

LEASEPLAN

LeasePlan este una dintre cele mai importante companii de leasing operațional la nivel mondial, cu 1,7 milioane de autovehicule în peste 30 de țări. Gestionează întregul ciclu de viață al autovehiculelor, de la achiziție și întreținere până la vânzarea mașinilor a căror perioadă de leasing a expirat. Datorită experienței de peste 50 de ani, sunt un partener de încredere pentru clienții lor – corporații sau IMM-uri – precum și pentru clienții persoane fizice. 

STAR STORAGE

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvoltă și livrează soluții moderne de management și protecție a informației pentru organizații publice și private de top. Dezvoltator de produse software proprii, cu peste 18 ani de experiență în domeniu și un portofoliu de peste 500 de clienți de pe 4 continente și expertiză puternică în industrii precum financiar-bancară, telecomunicații, producție, utilități și administrație publică, compania joacă un rol cheie în parcursul către transformarea digitală, mobilitate și Cloud a organizațiilor de orice mărime.

FINE CONSULTING

Fine Consulting este o companie românească, având o experiență de peste 10 ani în servicii de consultanță în mediul de afaceri autohton. Înțelegerea pieței și angajamentul față de client sunt atuurile care au construit reputația și profilul companiei. Compania are o echipă de specialiști economiști, contabili, auditori și consilieri juridici, prin urmare, clienții pot beneficia de un pachet de servicii complete. Având o echipă de consilieri calificați, le permite să fie flexibili și să răspundă diverselor solicitări venite din partea clienților.

ALM POWER GROUP

ALM POWER GROUP este furnizor de top în proiectarea și execuția rețelelor electrice din Oltenia, fiind partener strategic al Distribuție Energie Oltenia SA, Operatorul de Distribuție zonal. Dispunem de management performant, dotare tehnică de înaltă performanță și o echipă de profesioniști. Menținerea companiei în top constituie o provocare ce presupune un proces continuu de dezvoltare al companiei, inclusiv al echipei. Fiind în permanență preocupați pentru satisfacția cerințelor clienților oferind servicii la cheie de consultanță, proiectare, execuție și eficiență energetică, aceștia ne recunosc ca un partener serios și flexibil, care oferă soluții viabile și avantajoase. Calitatea serviciilor și lucrărilor este garantată
de implementarea sistemului de management al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și securitatea informației conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, 14001/2015, 18001/2008 si 27001/2013.

ELECTROALFA

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucători din industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de soluții în domeniul energetic. Compania abordează piața de profil prin intermediul a trei divizii de business: Echipamente Electrice, Confecții Metalice, Antrepriză.

EPURE, LIZAC ȘI ASOCIAȚII

Epure, Lizac și Asociații SCA (ELA) este o societate profesională de avocați înființată în anul 2005 în București și care activează în multiple arii de practică, incluzând cu specificitate dreptul concurenței, energiei, transporturilor, proprietății intelectuale, financiar-bancar și fiscal. În activitatea sa, ELA combină asistența juridică tradițională cu utilizarea unor mijloace tehnologice și procese inovative bazate pe managementul datelor. Pe lângă activitatea avocațială principală, echipa ELA participă la identificarea și analiza datelor relevante pentru a realiza un mai bun management al riscului într-o economie digitală.

COMRANADO

SC Comranado SRL este lider pe piață în domeniul serviciilor de construcții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energiei electrice, companie care are locul bine determinat într-o piață aflată în continuă evoluție. Aceasta oferă o gamă largă de servicii în domeniul producției, transportului și distribuției energiei electrice, de la construcții-montaj până la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA. Compania a fost înființată în anul 1992, în Craiova, având ca obiect de activitate instalarea mașinilor și echipamentelor industriale, precum și service-ul pentru electronică industrială. Aceasta are ca target principal afirmarea prin calitatea serviciilor oferite, asigurându-se constant de atingerea acestuia prin colaborarea strânsă cu beneficiarii, soluționând corect și prompt solicitările acestora. 

INFORM LYKOS

Inform Lykos oferă soluții pentru toate nevoile din domeniul documentelor și datelor, de la cele mai simple acte, până la informații complexe și confidențiale, precum și gestionarea datelor. Tehnologiile inovatoare și valorile tradiționale reprezintă secretul succesului de patru generații încoace. Numele lor garantează siguranța și exactitatea serviciilor personale.

HEINNER

Lansat acum 8 ani, Heinner are în prezent peste 300 produse electrocasnice mici și mari, de la mixere, roboți de bucătărie, aspiratoare, fiare de călcat până la frigidere, mașini de spălat, aragazuri și hote, alături de gama extinsă de aer condiționat și încălzire. Prezent deja în mai multe țări – Ungaria, Bulgaria, Polonia, Grecia, Moldova – HEINNER va deveni în curând un brand european, în România fiind în topul celor mai vândute branduri și chiar lider în anumite categorii. A reușit această performanță într-un timp atât de scurt datorită combinației perfecte dintre confortul, utilitatea, ergonomia și funcționalitatea produselor sale, înțelegerii nevoilor clienților și prezenței mărcii în toate lanțurile de magazine.

VENTURO INVESTMENT

Societatea comercială VENTURO INVESTMENT a fost înființată în anul 2004 având ca obiect principal de activitate Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea pentru construcții civile și industriale, acoperind toată gama de lucrări. Colectivul care participă la realizarea proiectelor este adaptat cerințelor pentru fiecare proiect în parte. Organizarea și gândirea unui proiect sunt făcute în așa fel încât rezultatul final să îndeplinească cele mai înalte cerințe și standarde de calitate. Echipele de urmărire a lucrărilor sunt compuse din ingineri și specialiști cu experiență, oameni ce pot să soluționeze rapid problemele care apar pe parcursul desfășurării unui proiect. Angajații firmei se constituie într-o echipă profesională relativ tânără de ingineri și specialiști școlarizați în România, absolvenți ai Universității Tehnice de Construcții București.

ENERGOBIT

EnergoBit este o companie competitivă, puternică și de încredere în rândul marilor jucători din sectorul energiei electrice. Punem la dispoziția clienților toată dăruirea noastră în dezvoltarea de soluții complete în electricitate: de la servicii de consultanță tehnică  și audit energetic, proiectare, fabricare de echipamente electrice, servicii de antreprenoriat general, până la mentenanță și operarea sistemelor energetice. Având acoperire națională, ne-am asigurat prezența în unele din cele mai mari orașe ale României, cu două unități de producție în Cluj-Napoca, respectiv Jibou și 16 birouri în întreaga țară, în total peste 700 de angajați din care 250 sunt ingineri. Activitatea noastră este sprijinită de încă șase entități: ELM Electromontaj Cluj, EnergoBit Control Systems, EnergoBitTavrida, Energolux, EnergoBit Transformers, Enex care împreună asigură o gamă întreagă de activități în domeniul energetic.

HERVIS SPORTS

Motto-ul Hervis Sports, Get Movin’, simbolizează declarația la nivel internațional pentru un stil de viată sănătos prin mișcare. Hervis este unul dintre marii susținători ai sportului, fiind partener in organizarea majorității evenimentelor sportive pentru amatori și profesioniști, în țările în care activează. Produsele aparținând a peste 40 de branduri internaționale și marca proprie sunt oferite în rețeaua Hervis Sports la cele mai bune prețuri și sunt dedicate activităților zilnice recreative și sporturilor indoor și outdoor (alergare, ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipă, fitness, body building, patinaj, sporturi de apă, etc.). Hervis Sports and Fashion SRL aparține 100% grupului SPAR Austria, este prezent la nivel național cu o rețea de 30 de magazine și intenționează sa deschidă alte 10 magazine în România în 2019.

GOLDNUTRITION

Născut din pasiune pentru nutriție, GoldNutrition este un brand portughez de suplimente, care se distinge prin eficiența dovedită a produselor, în toate tipurile de sporturi dar și în afara lor. Obiectivul nostru principal este să satisfacem cerințele cele mai complexe atât ale sportivilor de performanță cât și ale tuturor persoanelor active, care sunt preocupate de sănătatea și starea lor de bine sau care doresc să se recupereze după un antrenament greu. Credem că nutriția este ingredientul cheie în dezvoltarea și menținerea unui corp sănătos, este combustibilul vieții. Și de aceea, ne dorim să atingem excelența și să ajutam toți oamenii să atingă excelența prin nutriție.

GOODIE KIT PROVIDED BY

ALKA

Am creat aceste produse gândindu-ne la tine. Nu există nimic mai plăcut decât o primă mușcătură din snack-ul tău favorit. Același snack pe care poate l-ai gustat prima oară când erai copil. Prima mușcătură dulce sau primul snack crocant. Despre asta este Alka. În ultimii 20 de ani ne-am trezit în fiecare dimineață, gândindu-ne la aceste prime momente ale tale. Ca să te încântăm cu aromele și ingredientele care îți plăceau și să te surprindem cu unele total noi. Ca să fim acolo atunci când îți este poftă de ceva delicios și făcut cu multă pasiune.

DR. OETKER

Dacă vorbim despre Dr. Oetker România, trebuie să spunem că este vorba în primul rând despre o poveste de succes. Prin sloganul “Calitatea e cea mai bună rețetă” consumatorul este pus pe primul loc, este răsfățat cu produse de cea mai bună calitate, iar ceea ce a fost cândva un produs “mic”, a devenit acum o companie de renume, o companie cu tradiție ale cărei produse nu lipsesc niciunei familii. Dr. Oetker România a venit în ajutor gospodinelor aducând pe piață aditivii de patiserie clasici (zahărul vanilinat, praf de copt, esențe, etc.), realizând ce alta companie nu a putut: garanția reușitei oricărei prăjituri. 

DERPAN

SC Derpan SRL, societate privată cu capital românesc, a fost fondată în aprilie 2001, fiind complet operațională de la 1 ianuarie 2002. Principala activitate este “Fabricarea de produse de patiserie (croissante, strudele, muffins)”. Misiunea constă în satisfacerea cerințelor consumatorilor la cele mai înalte standarde, prin asigurarea calității la nivelul exigențelor europene și profesionalism în relațiile cu consumatorii, clienții, furnizorii și salariații companiei. Valorile societății sunt reprezentate prin orientarea către client, perfecționarea continuă din punct de vedere al asigurării unui echilibru perfect între calitatea produsului și prețul acestuia, angajament chi responsabilitate pentru produsele realizate în acord cu cerințele legale și reglementările naționale și europene.

VASCAR

În urmă cu peste 30 de ani, am pornit la drum cu un gând. Acela de a oferi clienților și partenerilor noștri calitate la nivel de excelență în industria de procesare a cărnii din România. În această călătorie, am transformat fiecare obstacol într-o nouă oportunitate și am țintit întotdeauna mai sus. Astăzi Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, cu un portofoliu format din două branduri prestigioase, Moldova în Bucate și Vascar.

SUSȚINĂTORI

INTRAROM

INTRAROM este o companie cu capital privat, fiind subsidiară grupului de companii INTRACOM Telecom. În cei peste 25 de ani de activitate, INTRAROM s-a impus ca fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții integrate, servicii și produse pentru tehnologia informației și comunicații. Poziția sa constantă printre liderii industriei IT & C a fost confirmată prin diferite premii acordate ce demonstrează recunoașterea sa publică. Principalul pilon al evoluției Intrarom a fost susținut de permanenta sa orientare către piață, concentrându-se proactiv pe adoptarea de noi tehnologii în linie cu dinamica industriei.

SLOOP

Sloop produce smutiuri și sucuri delicioase făcute din 100% fructe & legume. Consumatorii loiali apreciază băuturile delicioase și sănătoase, mici și simpatice, pentru tonul natural și relaxat și felul autentic în care Sloop se conectează cu ei. Se află mereu în căutare de soluții tehnologice inovatoare care înlesnesc accesul unui public mai mare și eterogen la produse sănătoase făcute din fructe și legume proaspete.

GRAND HOTEL SOFIANU

Grand Hotel Sofianu reprezintă un concept complet nou, un hotel în care oaspeții se pot bucura de un mix inedit de cultură, artă, sport, rafinament, ospitalitate și un etalon al calității serviciilor. Grand Hotel Sofianu, unicul hotel-muzeu de artă din Romania, este situat în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea si găzduiește operele celor mai reprezentativi 500 de artiști plastici români.

SERVE

Crama SERVE din zona Dealu Mare a luat ființă acum 25 de ani, în Ceptura. Este prima companie privată în viticultura modernă din Romania, investiție franceză a Contelui Guy de POIX, viticultor în Corsica și stomatolog de meserie. SERVE dovedește de 25 de ani că vinurile românești își merită locul în topul mondial al calității. Vinurile SERVE, atât Vinul Cavalerului, cât și Terra Romana, Rezerva Contelui sau Cuvee-urile, exprimă individual și împreună crezul lui Guy și al echipei SERVE: respectul față de natură, aspirația către autodepășire, competiția permanentă în asigurarea calității. Puternic legată de natură, compania SERVE încurajează viața în natură și sporturile în aer liber, pe care le susține de 25 ani.

DORNA

Provenind din zona Vatra Dornei, apa minerală naturală Dorna își împletește istoria cu cea a regiunii. Istoria apelor minerale Dorna merge până în 1410, an când a fost redactat primul document care face referință la izvoarele din Munții Suhard, păstrat și azi la Muzeul de Istorie din București. Hidratarea face parte din competiție. La Maratonul Olteniei, te susținem în cursa ta către victorie.  

ROGALSKI DAMASCHIN PUBLIC RELATIONS

Rogalski Damaschin Public Relations susține că este posibil ca prin comunicare întreaga comunitate să evolueze, într-o perioadă în care consumatorii au așteptări din ce în ce mai mari de la branduri, companii şi lideri. Misiunea agenţiei este să creeze un impact social și economic pozitiv, prin idei care inspiră schimbarea în bine. Astfel, agenția promovează în practica și limbajul curent al PR-ului conceptul de “good advocacy”, care desemnează o comunicare militantă, onestă și creativă, de natură să genereze conținut valoros și rezultate pozitive atât pentru companii, cât și pentru consumatori. Agenția se structurează în două arii de specialitate: consumer PR, coordonată de Alina Damaschin, în calitate de Creative Leader și corporate PR, divizie coordonată de Eliza Rogalski, în calitate de Strategy Leader. Una dintre agențiile de top din România, Rogalski Damaschin PR are o experiență de peste 10 ani pe piață, oferind servicii de corporate și brand communication către peste 30 de clienți.

BELLOTTO

Bellotto este un brand fondat în 1994 și încă de la înființare activăm în domeniul producției de echipamente sportive personalizate. Localizați în Marghita, România, avem o experiență de peste 20 de ani și pe parcursul acestor ani am reușit să devenim una dintre firmele de top în producerea și comercializarea de echipamente sportive. Suntem o companie inovantă cu salariați motivați de aceeași pasiune: sportul. De la tricouri, bluze, șorturi, pantaloni, combinezoane/speedsuit și până la jachete, veste, încălzitoare, fie că este vorba de echipament sportiv standard sau personalizat, serviciile noastre se pot adapta ușor oricăror cerințe.

PARTENERI LOCALI