Împreună dăruim #energiepentrubine

ALM Power Group aduce navomodelismul la Maratonul Olteniei!

ALM POWER GROUP, partener Silver al Maratonului Olteniei, este furnizor de top în proiectarea și execuția rețelelor electrice din Oltenia și un partener strategic al Distribuție Energie Oltenia SA, Operatorul de Distribuție zonal. Dispune de management performant, dotare tehnică de înaltă performanță și de o echipă de profesioniști. Sunt în permanență preocupați pentru satisfacția cerințelor clienților oferind servicii la cheie de consultanță, proiectare, execuție și eficiență energetică, de aceea sunt recunoscuți ca un un partener serios și flexibil, care oferă soluții viabile și avantajoase. Calitatea serviciilor și lucrărilor este garantată de implementarea sistemului de management al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și securitatea informației conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, 14001/2015, 18001/2008 si 27001/2013.

Organizatorii Maratonul Olteniei: De ce ați ales să susțineți Maratonul Olteniei 2019?

ALM Power Group:  Am ales să participăm anul aceasta ca parteneri ai Grupului CEZ în România la Maratonul Olteniei, ediția a 7 a în scop umanitar.

Având posibilitatea de a alege cauza socială spre care să se îndrepte taxa de participare, ne-am orientat către Crucea Roșie Vâlcea fiind bucuroși să putem ajuta la achiziționarea echipamentelor și dispozitivelor moderne pentru dotarea serviciului de ambulanță.

În anul 1915, Regina Maria, sub al cărui patronaj se află Crucea Roșie , a adresat românilor următorul mesaj: „Crucea Roșie, nădejdea tuturor în timp de pace, ca și în război, nu trebuie să piară. Cu toții, de la mic la mare, să o sprijinim cu evlavie, cu însuflețire, cu nesfârșită dragoste.”

Chemarea Reginei Maria a străbătut mai bine de o sută de ani de istorie și considerăm că este și astăzi, la fel de actuală ca și atunci. 

Competiția este prezentă pe întregul Ținut al Maratonului, incusiv pe apă. Lacul Zăvoi ne-a inspirat, așa că pe durata Maratonului Olteniei, în zona de Navomodelism, veți putea partcipa la mici întreceri pe lac susținute de ALM Power Group!