Împreună dăruim #energiepentrubine

Aplicația Maratonul Olteniei, aplicația unui întreg ținut

Anul acesta Maratonul Olteniei devine Ținutul Maratonului, iar orice stat care se respectă are nevoie de o modalitate prin care să țină cetățenii informați. Aplicația Maratonul Olteniei aduce în sprijinul participanților toate informațiile de care aceștia au nevoie pentru a participa la competiție. În cadrul acestei aplicații ce se găsește pe Google Play și Apple Store, participanții pot afla în orice moment detalii despre toate cursele din eveniment.

Tot în cadrul aplicației, concurenții pot consulta în orice moment regulamentul concursului, programul, dar și lista de participanți. Ultimele știri și alerte despre eveniment au o secțiune dedicată pe blog.

Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea devine punctul 0 al Maratonului – în orice moment, puteți afla în timp real toate activitățile care au loc în parc!

Cu ajutorul aplicației oficiale a Maratonului Olteniei, aveți acces la notificări pentru toate noutățile despre eveniment și activități în timp real, dar și la înscrieri pentru toate cursele din competiție. Pentru ca telefoanele voastre să devină adevărați ghizi ai Ținutului Maratonului, traseele, hărțile pentru fiecare traseu și bineînțeles, timpii de finish, se află doar la un click distanță.

Aplicația Maratonul Olteniei este disponibilă gratuit pentru Android și iOS și se poate descărca foarte ușor de aici:

Play store – http://bit.ly/2MD9S2B

Apple store – https://apple.co/2M0FQq4