Împreună dăruim #energiepentrubine

Comranado pregătește zona pentru copii la Maratonul Olteniei!

SC Comranado SRL, partener Silver al Maratonului Olteniei, este lider pe piață în domeniul serviciilor de construcții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energiei electrice, companie care are locul bine determinat într-o piață aflată în continuă evoluție. Aceasta oferă o gamă largă de servicii în domeniul producției, transportului și distribuției energiei electrice, de la construcții-montaj până la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA. Compania a fost înființată în anul 1992, în Craiova, având ca obiect de activitate instalarea mașinilor și echipamentelor industriale, precum și service-ul pentru electronică industrială.

Organizatorii Maratonul Olteniei: “Ce așteptări aveți de la ediția a 7-a a Maratonului Olteniei?”

Comranado: Ca răspuns aș dori să spunem că ne așteptăm la un week-end excellent, ca de fiecare dată, plin de distracții, sport și emoții. Credem că deja a devenit o tradiție foarte plăcută ca ultimul week-end din august să îl petrecem alături de CEZ România , în parcul Zăvoi din Rm Vâlcea și să ne bucurăm cu toții de natura bogată a acestei zone și frumusețile oferite. Suntem convinși că vom avea parte de cel puțin aceeași organizare excelentă și de găzduirea călduroasă din partea dumneavoastră, la fel ca în anii trecuți.

Ținutul Maratonului a pregătit și pentru cei mai mici locuitori o zonă special gândită. Zona pentru copii by Comranado este locul perfect în care juniorii se pot bucura de activități interactive printre care amintim mult îndrăgitele ateliere de lego. Localizarea ei? Lângă zona start-finish curse copii.