Împreună dăruim #energiepentrubine

Distracția este adusă de ELA la Maratonul Olteniei!

Epure, Lizac și Asociații SCA (ELA), partener Silver al Maratonului Olteniei, este o societate profesională de avocați înființată în anul 2005 în București și care activează în multiple arii de practică, incluzând cu specificitate dreptul concurenței, energiei, transporturilor, proprietății intelectuale, financiar-bancar și fiscal. În activitatea sa, ELA combină asistența juridică tradițională cu utilizarea unor mijloace tehnologice și procese inovative bazate pe managementul datelor. Pe lângă activitatea avocațială principală, echipa ELA participă la identificarea și analiza datelor relevante pentru a realiza un mai bun management al riscului într-o economie digitală.

Organizatorii Maratonul Olteniei: Ce impact credeți că are acest eveniment pe plan local?

Epure, Lizac și Asociații SCA: Evenimentul a construit deja o reputație solidă pe plan local. El devine treptat un punct de referință în calendarul local al evenimentelor turistice și sportive. Oamenii locului îl constată și își redescoperă locul unde trăiesc prin prisma acestui eveniment. Este un act complex și benefic de reintegrare în mediul înconjurător iar repetabilitatea lui an de an dă încredere într-un viitor pașnic și curat.

Distracției nu-i trebuie destinat un singur loc, însă am unit magia jocurilor în Zona Fun by ELA. Un loc destinat distracției pentru toate vârstele, unde activitățile contracronometru duc elementul competiției și mai departe. Let the fun begin!