Susținători de fapte bune – Epure, Eftimie, Lizac și Asociații, parteneri în Maratonul Olteniei 2021

Munca pentru organizarea celui mai așteptat eveniment sportiv din inima Olteniei ar fi mult mai grea fără ajutorul susținătorilor noștri. Epure, Eftimie, Lizac și Asociații SCA ne-au fost alături în repetate rânduri iar efortul lor este valoros pentru noi. Partenerii Maratonului Olteniei sunt o casă de avocatură cu practică generalistă, cu accent pe dreptul afacerilor. Firma acordă asistență juridică în sensul tradițional însă combinat cu o arie largă de procese tehnologice inovative. Ariile de practică includ dreptul societăților comerciale, fuziuni și achiziții, concurența, finanțe-bănci, constructii și infrastructură, piețe financiare, proprietate imobiliară, fiscalitate, insolvență și litigii.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

Reprezentant ELA: Credem cu tărie că învingător este cel care își depășește propriile limite, iar triumful său este relevant pentru întreaga comunitate.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant ELA: Pentru noi, colaborarea pentru organizarea acestui eveniment se traduce printr-un parteneriat foarte valoros. Ne bucurăm că putem fi parte din povestea Maratonul Olteniei, an de an, și ne dorim să perpetuăm această tradiție începută alături de CEZ România.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, dar, în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant ELA: Când faci bine ai și foarte multă satisfacție. Ne place ideea și am rezonat cu ea. Este un concept inovativ care servește foarte bine profilului de responsabilitate socială a Grupului CEZ.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant ELA: ENGAGE!!!