Electroalfa, partener în cadrul Maratonului Olteniei

Maratonul Olteniei stă în 2021 sub semnul învingătorilor. Fie că vorbim de o filosofie sănătoasă în care sportul trebuie să facă parte din viața oricărui om sau de plăcerea de a face fapte bune pentru comunitate, partenerii CEZ România ne-au împărtășit mereu valorile și ne-au ajutat să ne atingem obiectivele. Manuel Gosav, Vicepreședinte în cadrul Consiliului de Administrație Electroalfa a transmis câteva gânduri cu privire la eveniment.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

M.Gosav: Considerăm că putem face o bună corelație între conceptele Învingător și Autodepășire. Misiunea Electroalfa asumată de către întreaga organizație cuprinde acel spirit de autodepășire care a reușit, în timp, să asigure excelența în relațiile cu partenerii. A fi învingător în orice domeniu înseamnă performanță, iar performanța este atinsă prin competență, efort și atitudine. Suntem învingători atunci când ne atingem obiectivele propuse, indiferent de felul acestora. Obiectivul poate fi obținerea unui contract, specializarea într-un anumit domeniu profesional, sau poate fi doar participarea la o competiție sportivă, din plăcere, fără a ținti obținerea unui loc fruntaș.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

M.Gosav: Electroalfa se implică activ în proiecte de responsabilitate socială, derulând acțiuni în domeniul educațional, social și cultural. Acest parteneriat ne completează proiectele de implicare în viața comunității și a celei de business. Compania și-a construit businessul pe principii sănătoase, având la bază abordarea strategică win-win-win: atunci când compania câștigă, partenerii câștigă, comunitatea câștigă.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și faptul că, în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

M.Gosav: Pe lângă promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, prin practicarea sportului, acest eveniment are ca finalitate sprijinirea comunității locale. Facem parte din această societate și este datoria noastră de a ne implica în dezvoltarea ei sustenabilă. Investiția în comunitate nu este un exercițiu de PR, ci este o formă concretă prin care producem schimbări în bine.

Cum văd angajații companiei dvs. participarea în Maratonul Olteniei?

M.Gosav: Ne dorim să avem cât mai mulți participanți la maraton, mai ales că anul acesta există și varianta de curse virtuale, iar oamenii pot alerga sau pedala oriunde s-ar afla. Ne lăudăm cu o echipă de oameni ambițioși și abia aștept să aflu de la colegii mei cum a fost pentru ei experiența de anul acesta. 

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei?

M.Gosav: Fie că sunteți sportivi profesioniști sau amatori, prin participarea la acest eveniment veți fi cel mai frumos exemplu de implicare în proiecte caritabile. Cu siguranță veți da tot ce este mai bun și veți depăși provocări. Mult succes tuturor participanților!