Împreună dăruim #energiepentrubine

EnergoBit îi ajută pe concurenții de la Maratonul Olteniei să plece cu amintiri de neuitat!

EnergoBit, partener Silver la Maratonul Olteniei, este o companie competitivă, puternică și de încredere în rândul marilor jucători din sectorul energiei electrice. Pune la dispoziția clienților toată dăruirea în dezvoltarea de soluții complete în electricitate: de la servicii de consultanță tehnică și audit energetic, proiectare, fabricare de echipamente electrice, servicii de antreprenoriat general, până la mentenanță și operarea sistemelor energetice. Având acoperire națională, asigură prezența în unele din cele mai mari orașe ale României, cu două unități de producție în Cluj-Napoca, respectiv Jibou și 16 birouri în întreaga țară, în total peste 700 de angajați din care 250 sunt ingineri. Activitatea este sprijinită de încă șase entități: ELM Electromontaj Cluj, EnergoBit Control Systems, EnergoBitTavrida, Energolux, EnergoBit Transformers, Enex care împreună asigură o gamă întreagă de activități în domeniul energetic.

Organizatorii Maratonul Olteniei: De ce ați ales să susțineți Maratonul Olteniei 2019?

Energobit: Susținem ENERGIA în toate formele și acționăm în mod responsabil pentru că ne pasă. Încurajăm spiritul energic și sportiv,  cauzele sociale și dragostea pentru natură.

Am ales să sprijinim Maratonul Olteniei pentru că “La EnergoBit PUTEREA binelui este mereu la înălțime”  iar responsabilitatea față de partenerii noștri este absolut obligatorie.

Cu siguranță veți trece și prin zona de predare kituri, acolo vă așteaptă și Zona Panou Foto, locul perfect pentru încă o poză ce merită păstrată. Faceți o fotografie și vă veți regăsi la panoul de onoare din Ținutul Maratonului!