Împreună dăruim #energiepentrubine

Interviu ADREM - partener #TEAMPOWER

Adrem captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. De peste 28 de ani, oferă clienților produse, soluții și servicii dedicate domeniului energetic.

În cadrul ediției de anul trecut, ADREM a fost partenerul care a asigurat hidratarea în Ținutul Verde al Maratonului, astfel încât participanții să poată avea o performanță optimă în cadrul cursei. Anul acesta, ADREM a rămas un partener loial, fiind prezent ca partener Teampower în cadrul Maratonului Virtual 20.20.

  1. Ce părere ați avut despre ediția virtuala MO2020, cum v-a schimbat planurile?

Ne-am bucurat să putem participa și în acest an la Maratonul Olteniei, iar ediția virtuală ne-a dat ocazia să alergăm și să pedalăm în condiții de siguranță, dar mai mult de atât, să ne implicăm în comunitate într-un moment în care cei mai vulnerabili dintre noi au nevoie de sprijin mai mult ca oricând.  Cetățenii din Ținutul Maratonului au dovedit că sunt adaptabili și flexibili, iar niciun context, indiferent cât de dificil, nu ne împiedică să ne urmăm pasiunea pentru sport și să ne implicăm activ în proiectele comunitare care aduc o schimbare în bine. Chiar dacă avem colegi are au participat singuri la proba de Trail Running, de exemplu, în realitate niciunul dintre noi nu a fost singur, pentru că facem parte dintr-o echipă unită, avem un scop comun – de a susține cauzele sociale în care credem – și am fost acolo unii pentru alții, pe grupurile de WhatsApp, pe telefon și social media.   

  1. Cum v-ați simțit în calitate de parteneri virtuali? Acest tip de eveniment este o premieră?

Pentru noi a fost o provocare pe care am acceptat-o cu mare plăcere și putem spune că, da, ediția virtuală a fost o premieră. În ultimii șapte ani, echipa Adrem a fost prezentă la fiecare ediție a competiției și, pe lângă concurenții pentru care Maratonul a devenit o tradiție, mereu am avut colegi noi care ni s-au alăturat. E adevărat că ne-a lipsit activitatea de voluntariat, dar o parte dintre voluntarii de anul trecut s-au înscris acum pentru Trail Running și MTB unde au avut o altfel de experiență și au explorat Ținutul Maratonului din rolul de concurent. Așteptăm cu nerăbdare Maratonul din 2021!

  1. La ce probe a participat echipa Adrem în acest an?

Echipa Adrem a participat la cursele de Trail Running 10.5 km, 21.5 km si 42 km, dar si la proba MTB 33 km. Suntem mândri de toți colegii noștri: de Andreea, care a alergat pentru prima dată 10.5 km și Mihai, care s-a încumetat să mai încerce o dată semi-maratonul de 21.5km, de Alex Floricel, colegul nostru din Slatina, un împătimit al sportului și o adevărată inspirație pentru noi, care a alergat întreaga distanță de 42 de km. Mai departe, avem colegii de la MTB, care au avut o pană de bicicletă, au preferat să pună stop până când s-a remediat problema și toți membrii echipei și-au putut continua traseul. Iar Corneliu, CEO-ul nostru, ca în fiecare an a fost alături de noi, să dea tonul, să ne impulsioneze și să ne arate că se poate.    

  1. Alergare virtuala sau eveniment real?

Cel mai important este să fim în siguranță, noi și cei din jurul nostru, pentru că în rest ne putem adapta și maratonul virtual din acest an este cea mai bună dovadă în acest sens. Ambele formate au farmecul lor, dar sigur că ne dorim să depășim cât mai repede criza sanitară cauzată de pandemie și putem din nou să fim cu toții, împreună, în Ținutul Maratonului. Aveți grijă de voi și să ne revedem la anul, cu bine, la o nouă ediție – noi deja ne gândim la ea!