NIBACO( partener #MO2021): bucurati-vă de experiența inedită pe care o oferă an de an Maratonul Olteniei!

Faptele bune aduc oamenii împreună! În fiecare an, facem bine pentru comunitatea din Oltenia alături de parteneri de nădejde cu care împărtășim valori comune și cu ajutorul cărora reușim să ne atingem obiectivele. Anul acesta, NIBACO este partener SILVER al Maratonului Olteniei și grație experienței profesionale, a devenit pentru Grupul CEZ in România și un partener valoros în proiecte de detectare, alarmare și stingere incendiu, evacuare fum și gaze fierbinti, TVCI, control acces, voce date și instalații electrice.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul „învingătorului“?

Reprezentant NIBACO: Deși este sinonim cu „câștigător”, pentru noi, „învingător” este acea persoană care nu numai că depune efort, plăcere și pasiune în tot ceea ce face, dar reușește întotdeauna să ducă la bun sfârșit, încrezător, tot ce și-a propus, depășindu-și propriile limite și bariere.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant NIBACO: Credem cu tărie că felul în care facem lucrurile zi de zi ne definește și ne motivează. Suntem profesioniști, buni în segmentul nostru de muncă, dar suntem buni și când e vorba de distracție sau de a face fapte bune.  Parteneriatul dintre Maratonul Olteniei și NIBACO a început, în acest an, din dorința de a participa la susținerea unor cauze sociale din comunitatea locală din Oltenia și, de asemenea, din pasiunea pentru sport și natură.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei care este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant NIBACO: Este o acțiune inedită, prin intermediul căreia, nu numai că te poți bucura de practicarea sportului în aer liber, te încarci cu energie, dar faci și bine unor cauze sociale care au nevoie de susținere. Prin acest eveniment, dovedim că suntem uniți și că ținem la comunitățile noastre locale. La Maratonul Olteniei, combinăm plăcutul cu utilul, facem sport, respirăm aer curat și ne ajutăm semenii.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant NIBACO: În această competiție sportivă nu contează foarte mult cine trece primul linia de finish, ci  mai degrabă este vorba despre conexiuni cu oamenii, cu natura și cu dorința de a face bine. Sunteți învingători deja, numai prin simpla participarea în cadrul Maratonului Olteniei. Lăsați rutina deoparte, iesiți din zona de confort și bucurați-vă de experiența unică pe care o oferă, an de an, Ținutul Învingătorilor.