Împreună dăruim #energiepentrubine

Pedaleaza si alearga la Maratonul Olteniei pentru o cauza nobila!

Anul acesta, alaturi de autoritatile judetene si locale, precum si de partenerii evenimentului, participantii la Maratonul Olteniei au ocazia sa sprijine doua tinere de 14 ani sa isi continue studiile liceale. Ana Maria si Dorina sunt din comuna Ciresu, judetul Mehedinti si au fost admise la liceul Economic, respectiv liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin. Ambele sunt eleve constiincioase si sunt apreciate de comunitatea lor, insa continuarea studiilor ar fi o mare provocare din punct de vedere financiar pentru familiile lor daca nu ar exista si un sprijin extern. Pentru a sustine continuarea studiilor celor doua eleve, Grupul CEZ in Romania va directiona catre acestea toate fondurile colectate in cadrul evenimentului Maratonul Olteniei.

„Abia astept sa intalnesc la linia de start oameni frumosi care sunt dispusi sa isi puna pasiunea pentru un stil de viata sanatos in slujba unei diferente semnificative in bine in viata a doua adolescente care lupta pentru un viitor mai bun. Echipa CEZ este extrem de onorata si motivata sa dea tot ce are mai bun in competitii stiind ca eforturile sale vor imbunatati viitorul celor doua tinere.” a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ.

Peste 90 de pasionati de mountain biking, respectiv 30 de persoane interesate de alergat deja s-au inscris sa ia startul pe 30 si 31 august, in parcul Zavoi din Ramnicu Valcea.

Pentru prima zi de concurs, participantii echipati cu biciclete vor putea opta pentru doua trasee pentru sectiunea intrecere, de 33 si respectiv 52 km si o plimbare prin oras in sectiunea Family. A doua zi, destinata alergarii va cuprinde un semimaraton de 21 km, un cros de 10 km si doua sectiuni – una pentru copii si una pentru intreaga familie. Inscrierile raman deschise pana in ziua competitiilor pentru toti aceia care doresc sa se bucure de un sfarsit de saptamana cu distractie de calitate pentru intreaga familie si sa sprijine si o cauza sociala.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al carui parteneri sunt Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Docman, precum si Adevarul, Kiss FM si CSR Media – in calitate de parteneri media, organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei municipiului Ramnicu Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism.

Traseul competitiilor, regulamentul de inscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului si premii pot fi consultate accesand www.maratonulolteniei.ro si www.facebook.com/maratonulolteniei.