Politică Confidențialitate

Pentru WEBSITE-UL
MARATONULOLTENIEI.RO

Evryo Power S.A. (denumita in continuare “Evryo Power”), societate pe actiuni administrata in sistem dualist, cu sediul in Bucuresti, str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, etaj 1, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/20570/2005, avand Cod Unic de Inregistrare 18196091 prelucreza datele cu caracter personal furnizate cu ocazia accesarii website-lui maratonulolteniei.ro („Website-ul”) in conformitate cu dispozitiile legale in domeniu privind prelucrarea datelor personale.

Atunci cand vizitati si utilizati functionalitatile Website-ul, prelucram o serie de date cu caracter personal care va privesc, asa cum vom descrie in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceasta politica pentru a afla mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele cu caracter personal si ce drepturi aveti.

1. CUM COLECTAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal prelucrate prin Website-ul nostru sunt:

· furnizate direct de dvs. (de ex: cand ne contactati prin intermediul formularelor sau al datelor de contact pe care vi le punem la dispozitie);

· observate de noi atunci cand navigati pe site-ul nostru web (cookie-uri, IP, navigare site web, etc.).

1.1. Date furnizate de dumneavoastra in mod direct

A. Prin inscrierea la competitie

Dupa cum rezulta si din Regulamentul oficial de organizare si desfasurare a competitiei, persoanele fizice interesate se pot inscrie la concursurile noastre de ciclism sau alergare direct pe Website. In acest sens, Evryo Power va pune la dispozitie un formular online prin care va sunt solicitate o serie de date cu caracter personal necesare pentru identificarea si inregistrarea dvs. la concursurile noastre (nume, prenume, categoria de varsta din care faceti parte, oras, tara, informatii legate de plata taxei de inscriere, etc.). Prelucram aceste date in temeiul executarii unui contract cu dvs, incheiat prin acceptarea de catre dvs. a Regulamentului competitiei.

Informatiile necesare pentru inregistrare vor fi cunoscute de catre entitatile organizatoare ale Maratonului Olteniei, anume Evryo Power si Asociatia Club Sportiv Smart Atletic. De asemenea, aceste informatii vor fi accesibile si platformei online 42km, administrata de Solomon Gabriel PFA, prin intermediul careia sunt gestionate inscrierile la curse.

Durata de stocare, precum si alte detalii legate de inscriere si desfasurarea evenimentului vor fi disponibile participantilor prin intermediul unei note de informare dedicate.

B. Gestionarea si publicarea rezultatelor sportive si al relatarilor de la eveniment

Vom comunica rezultatele performantelor sportive, precum si materiale foto-video, pe Website-ul Maratonului Olteniei. Prelucram aceste date in temeiul interesului nostru legitim de a creste nivelul de constientizare cu privire la cursa si de a

promova activitatile sportive. In cazul interviurilor, ne bazam pe acordul dvs. de a face parte din respectivele materiale video.

C. Transmiterea de comunicari legate de curse

Atunci cand completati formularul de inscriere la concurs, aveti posibilitatea de a alege sa primiti pe e-mail mesaje si noutati legate de Maratonul Olteniei, inclusiv despre editiile viitoare. In acest caz, prelucrarea datelor dvs. va fi intemeiata pe consimtamantul prealabil exprimat de a primi astfel de comunicări din partea noastra.

D. Atunci cand ne contactati prin canalele disponibile solicitarilor dumneavostra (ex. intrebari diverse, informații tehnice despre traseu și inscrieri etc.)

Ne puteti contacta prin intermediul detaliilor puse la dispozitie pe Website (prin adresele de e-mail indicate la sectiunea Contact). Vom prelucra datele dvs. de contact, precum si alte informatii pe care alegeti sa ni le transmiteti.

Prelucram acest date personale in baza interesului nostru legitim de a raspunde la intrebarile si solicitarile dvs. Vom retine aceste date pentru o perioada maxima de 3 ani de la ultima interactiune cu dvs. sau pana la solicitarea dvs. de stergere a acestora (in masura in care se aplica dreptul de stergere).

1.2. Date observate in urma navigarii pe Website

Website-ul colecteaza anumite informatii in mod automat si le stocheaza in fisiere log. Informatiile pot include adresele protocolului de internet (IP), regiunea sau locatia generala unde computerul sau dispozitivul dvs. acceseaza internetul, tipul browser-ului, sistemul de operare si alte informatii privind utilizarea Website-ului, inclusiv un istoric al paginilor pe care le vizualizati. Utilizam aceste informatii pentru a ne ajuta sa concepem Website-ul astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor utilizatorilor nostri.

Vom retine aceste date atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pentru respectarea unor obligatii legale sau apararea unor drepturi.

2. CUI DEZVALUIM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vom divulga datele dvs. cu caracter personal doar in scopurile si catre categoriil de destinatari descrise mai jos.

2.1. Transferul datelor catre entitati afiliate Evryo Power

Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvaluite catre orice alta societate care este membra a grupului nostru in cazul in care consideram ca acest lucru este in interesul nostru legitim, pentru scopuri administrative interne (de ex. gestionarea datelor in sisteme informatice interne sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne). Accesul la informatii este limitat la personalul care are nevoie sa cunoasca informatiile cu caracter personal.

2.2. Dezvaluirea datelor catre alti entitati

Vom mai putea dezvalui datele dvs. cu caracter personal unor terti in urmatoarele situatii:

(a) societatilor care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi:

(i) platforme online de management al inscrierilor, al bazelor de date cu participanti si rezultatele aferente, furnizori de sisteme de monitorizare a performantei sportive (cronometrare), agentii de organizari evenimente si publicitate, fotovideografi;

(ii) agentii media, precum cele care organizeaza campanii promotionale si cele care administreaza Website-ul;

(iii) servicii website: analitice, publicitare;

(iv) agentii de infrastructura (alte parti care administreaza newsletter-ul prin e-mail);

(v) furnizorii de sisteme de tehnologia informatiei si suport.

(b) alti terti, cum ar fi autoritati si institutii publice, auditori, avocati si alti consultanti profesionisti externi, atunci cand activitatea lor impune cunoasterea acestora sau atunci cand legea ne impune sa le divulgam.

De asemenea, putem divulga informatiile dvs. cu caracter personal catre alti terti:

(a) in cazul in care ne solicitati sau ne dati acordul in acest sens;

(b) persoanelor care pot demonstra ca detin autoritatea legala de a actiona in numele dvs.;

Tertii cu care alegem sa impartasim informatiile dvs. cu caracter personal conform celor de mai sus sunt limitati (prin lege si contractual) in capacitatea lor de a utiliza datele personale strict pentru scopurile specifice identificate de noi. Cu toate acestea, pentru evitarea dubiului, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand divulgarea nu este decizia noastra (de exemplu, daca trebuie sa furnizam datele personale ca urmare a unei solicitari obligatorii din partea unei autoritati publice).

3. TRANSFERURI DE DATE IN AFARA SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN (SEE)

Prelucram datele dvs. cu caracter personal in cadrul SEE si nu transferam sau divulgam datele dvs. cu caracter personal tertilor din afara SEE. In cazul in care vom utiliza furnizori din afara SEE, care ar putea avea acces la datele dvs. pentru prestarea de servicii, vom lua masurile adecvate pentru a asigura faptul ca acestia protejeaza datele dvs. cu caracter personal in mod adecvat, in conformitate cu aceasta politica.

4. DREPTURILE DVS.

In calitate de persoana vizata, potrivit legii, aveti anumite drepturi cu privire la modul in care va prelucram datele.

(a) Dreptul de retragere a consimtamantului: atunci cand v-ati exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va puteti retrage consimtamantul in orice moment.

(b) Dreptul la rectificare: puteti solicta rectificarea datelor cu caracter personal care va vizeaza, daca acestea sunt incorecte sau incomplete.

(c) Restrictionare: puteti solcita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:

· contestati exactitatea datelor dvs. personale, pentru perioada de care avem nevoie pentru a verifica exactitatea datelor;

· prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor dvs. cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

· nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta, sau

· va opuneti prelucrarii (in temeiul dreptului la opozitie) pentru perioada in care verificam daca drepturile noastre legitime prevaleaza.

(d) Dreptul la acces: puteti solicita informatii legate de datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs., inclusiv informatii legate de categoriile de date pe care le detinem, pentru ce sunt folosite acestea, durata prelucrarii si cui sunt divulgate aceste date, daca este cazul.

(e) Dreptul la stergerea datelor: aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele prelucrate despre dvs. Acest drept nu este aplicabil daca datele sunt necesare:

· pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;

· pentru a ne conforma unei obligatii legale pe care o avem;

· in scopuri de arhivare in interes public, stiintific, pentru studii istorice sau in scopuri statistice; sau

· pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

(f) Dreptul la opozitie: puteti sa va opuneti, in orice moment, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal din motive legate de situatia dvs. particulara, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe interesele noastre legitime sau cele ale unui tert. In acest caz, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazurilor in care putem dovedi motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs. sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor in scop de marketing direct.

(g) Dreptul la portabilitatea datelor: puteti solicita sa primiti datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, si care sunt prelucrate in temeiul consimtamantului sau al executarii unui contract, iar in cazul in care este fezabil din punct de vedere tehnic, sa solicitati sa fie transmise altui operator.

(h) Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automanta, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza intr-o masura semnificativa.

(i) Dreptul de a formula o plangere: in cazul in care aveti o nemultumire, va rugam sa ne anuntati pentru a incerca sa remediem situatia. Daca nu reusim, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prin procedura descrisa pe website-ul acesteia: www.dataprotection.ro

De remarcat:

· Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea dvs. in termen de o luna de zile, termen care poate fi prelungit din motive specifice legate de un anumit drept legal sau de complexitatea cererii dvs. In toate cazurile, daca acest termen este prelungit, va vom informa cu privire la durata prelungirii si motivele care au condus la aceasta.

· Lipsa identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu va putem cauta datele cu caracter personal din cauza elementelor de identificare pe care le-ati indicat in cererea dvs. In asemenea cazuri, in care nu va putem identifica drept persoana vizata, nu ne putem conforma solicitarii dvs. de a va exercita drepturile legale descrise in prezenta sectiune, decat daca ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dvs. Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a furniza asemenea detalii suplimentare.

· Exercitarea drepturilor: Pentru a exercita drepturile dvs., va rugam sa ne contactati in scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact furnizate in sectiunea de mai jos.

5. INFORMATII DE CONTACT

Va rugam sa adresati intrebarile si cererile dvs. despre protectia datelor personale prin e-mail la adresa dpo@evryo.ro.

6. MODIFICARI ALE ACESTEI POLITICI

Aceasta politica poate fi modificata ori de cate ori consideram necesar, urmand sa fie adusa la cunostinta prin postarea pe website-ul nostru.