Împreună dăruim #energiepentrubine

RC Europe aduce un Photo Booth la Maratonul Olteniei!

Grupul ceh RC Europe, partener Platinum la Maratonul Olteniei, este un important dezvoltator imobiliar și un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail și energie. RC Europe a dezvoltat până în prezent magazine pentru rețele de retail precum Penny Market, Kaufland sau Lidl, cât și spații de birouri în importante orașe din țară. În anul 2017 grupul a implementat conceptul propriu de galerii de retail în vecinătatea  supermarketurilor sub denumirea NEST, iar pasul important care va urma este construirea unui ansamblu impresionant de birouri în București.

Organizatorii Maratonul Olteniei: Ce părere aveți despre evoluția evenimentului din ultimii 7 ani?

RC Europe: Evoluția Maratonului Olteniei  este evidentă  de la an la an.  Suntem foarte încântați de ascensiunea evenimentului și mândri că suntem în continuare unul dintre sponsori. Pentru noi, cei de la RC Europe, este al cincilea an în care, alături de Grupul CEZ în România, transformăm kilometrii în bine. Noi credem că oamenii activi fac diferența, în viață și în business. Și credem că oamenii activi îi pot ajuta pe cei care au nevoie.  

În fiecare an considerăm că Maratonul Olteniei este un eveniment special care ne oferă o oportunitate minunată de a susține cauzele sociale și de a oferi comunității sprijinul de care are nevoie. Totodată, în fiecare an avem ocazia de a întâlni oameni noi și de a consolida spiritul colectiv. Maratonul Olteniei este un eveniment de tradiție, motiv pentru care ne dorim ca fiecare cetățean al Ținutului Maratonului să plece cu o amintire plăcută de la eveniment.

Vă invităm la Zona Photo Booth by RC Europe unde veți avea ocazia să vă luați zâmbetul de la maraton acasă! Zona Photo Booth este amplasată în zona principală a partenerilor, lângă zona scenei.