Împreună dăruim #energiepentrubine

Star Storage ține la curent rezultatele concurenților de la Maratonul Olteniei!

Star Storage, partener Silver la Maratonul Olteniei, este un furnizor global de servicii IT care dezvoltă și livrează soluții moderne de management și protecție a informației pentru organizații publice și private de top. Dezvoltator de produse software proprii, cu peste 18 ani de experiență în domeniu și un portofoliu de peste 500 de clienți de pe 4 continente și expertiză puternică în industrii precum financiar-bancară, telecomunicații, producție, utilități și administrație publică, compania joacă un rol cheie în parcursul către transformarea digitală, mobilitate și Cloud a organizațiilor de orice mărime.

Organizatori Maratonul Olteniei: De ce ați ales să susțineți Maratonul Olteniei 2019?

Star Storage: Lumea se schimbă în jurul nostru. Pentru a fi pregătiți azi pentru provocările zilei de mâine, suntem permanent atenți la tendințele și forțele care ne vor modela lumea în viitor, pentru a înțelege și a fi pregătiți pentru orice va urma.

România este o țară binecuvântată cu valori și talente care așteaptă să iasă la lumină, să fie descoperite și recunoscute. Credem cu tărie în performanță și în construirea acesteia peste tot unde vedem acel sâmbure de lumină, și, cu atât mai mult, în acele zone sau medii mai puțin favorizate. Suntem mândri că suntem români și ne emoționăm la fiecare strop de bucurie pe care îl aducem în viețile și în inimile acestora.

Este lăudabil demersul consistent făcut de CEZ România în ultimii ani prin Maratonul Olteniei pentru sprijinirea unor proiecte care susțin activ comunitatea și ne bucură enorm faptul că putem participa ca și sponsori. Avem ocazia să fim parte a unui centru de “energie pentru bine” așa cum îl numea cineva alcătuit, ca de fiecare dată, dintr-un grup de oameni pasionați și cu un înalt spirit civic.

Felicitări organizatorilor și tuturor celor care aduc laolaltă măiestria traseelor montane cu tăria de caracter și empatia, amplificând în aceste zile starea de bine care cu siguranță va depăși zona Rm. Vâlcea și va avea reverberații în viețile a sute de oameni care vor beneficia direct prin intermediul celor trei cauze sociale selectate de CEZ România.

Competiția este constructivă, iar în zona de Live Results by Star Storage puteți urmări în timp real rezultatele tuturor participanților! Fingers crossed! Este amplasată chiar în zona start-finish curse copii.