ELCO Târgu Jiu, pentru al doilea an alături de Maratonul Olteniei

Compania ELCO Târgu Jiu a fost înființată în jurul anilor 1960 și are ca obiect de activitate proiectarea și execuția instalațiilor electrice 0,4 – 110 kV. De-a lungul timpului, colaborând cu cei mai buni furnizori de aparataj electric, beneficiind de o capacitate tehnică și financiară deosebită, precum și de o valoroasă echipă de specialiști, ELCO Târgu Jiu a reușit proiectarea și execuția unor lucrări de mare complexitate. Compania este în 2021, pentru al doilea an consecutiv, un partener de nădejde în Maratonul Olteniei.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei ELCO Tg. Jiu conceptul “învingătorului“?

R: De obicei, se spune că un învingător este cel care câștigă primul loc, însă noi credem cu tărie în principiul olimpismului, acela care spune că cel mai important este să participi, nu să câștigi neapărat.

Conceptul de învingător al Maratonului Olteniei presupune atât participarea la mișcare în aer liber, cât și un scop caritabil. Credem că învingători sunt toți cei care participă într-o formă sau alta, la această experiență.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

R: Parteneriatul cu Maratonul Olteniei ne oferă bucuria de a ne implica și susține o cauză socială și în același timp să promovăm mișcarea în aer liber pentru un stil de viață sănătos, alături de Grupul CEZ în România.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

R: Conceptul Maratonului Olteniei constituie din partea Grupului CEZ din România o altă formă de a se implica în comunitatea locală printr-o acțiune cu dublu scop. Și în filosofia companiei nostre încurajăm sistematic practicarea unor sporturi în aer liber. Scopul caritabil al evenimentului este un alt motiv care ne-a convins să ne alăturăm acestui eveniment. Suntem bucuroși că și prin contribuția noastră, se vor strânge importante sume pentru trei cauze sociale în beneficiul comunității locale.

Cum a fost experiența pentru angajații companiei dvs. care au participat până acum la Maratonul Olteniei?

R: Anul 2020 a fost primul an în care am încheiat un parteneriat cu Maratonul Oteniei. Chiar dacă anul trecut am avut alături de angajații noștri experiența unui maraton virtual, suntem bucuroși că anul acesta putem să ne alăturăm concurenților care vor veni la Râmnicu Vâlcea și alături de ei să ducem mai departe mesajul de promovare a mișcării în aer liber și a scopului caritabil propus.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

R: Luptați, important este să participați și așa veți deveni ÎNVINGĂTORII Maratonului Olteniei 2021, ediția a 9-a.