Împreună dăruim #energiepentrubine

Ținutul Maratonului – Oaza sporturilor

Maratonul Olteniei 2019 va avea loc în perioada 31 august – 01 septembrie, la Râmnicu Vâlcea sau Ținutul Maratonului, iar Parcul Zăvoi se transformă cu această ocazie într-un adevărat pol al sportului de toate felurile! Punct de start pentru cursele MTB si trail run din cadrul Maratonului Olteniei, parcul Zăvoi va găzdui și în acest an zone tematice și activități recreative pentru toate gusturile. Cei care iubesc activitățile care implică și puțină adrenalină se pot bucura din plin de  Zona de sporturi extreme.

Anul acesta, la Maratonul Olteniei, spectacolul extrem va fi oferit de Gabriel Dorissa și de echipa acestuia formată din Răzvan Popescu, Dumitrana Dan Dragoș și Mario Georgescu. Cei 4 skateri vor oferi un spectacol plin de adrenalină și momente inedite, precum și lecții de skateboarding pentru doritorii cu vârste de peste 6 ani.

Totodată, organizatorii Maratonului Olteniei le pregătesc celor interesați concursuri de skateboard. Numărul limită de înscrieri este 15.

Pregătindu-se pentru demonstrațiile din zilele de 31 august – 01 septembrie, Gabriel Dorissa le transmite tuturor celor interesați să-l vadă pe el și echipa lui în acțiune un scurt mesaj:

„Am format o echipă din 4 skateboarderi profeșioniști, cu experiență în domeniu de peste 10 ani, pentru Maratonul Olteniei – ediția 2019. Alături de mine sunt Razvan Popescu, Dumitrana Dan Dragos și Mario Georgescu. Ne vedem la Râmnicu Vâlcea, unde vom promova skateboardingul ca activitate sportivă dar și ca stil de viață.”

Fiecare dintre skateri are în spate multe ore de muncă și pasiune. Aceștia au împărtășit o parte din munca lor într-o serie de videoclipuri pe care vă invităm să le urmăriți.

Dorissa Gabriel prezintă pe ritmuri latino aventura acestuia pe skateboard în București și în țară.

Toți skaterii care vor fi fi prezenți la Zona de sporturi extreme sunt extrem de apreciați în industrie, iar iubitorii de skate-ing îi pot urmări la Maratonul Oltenei, în parcul Zăvoi, sâmbătă, 31 august și duminică, 01 septembrie. Până atunci, îl găsiți aici pe Mario Georgescu.

Acrobațiile lui Răzvan Popescu pot fi urmărite în videoclipurile următoare:

Ultimul, dar nu cel din urmă este Dumitrana Dan Dragos a cărui evoluție o puteți vedea urmărind acest clip.

Programul complet al zonei de sporturi extreme este următorul:

Sâmbătă

09:30 – 10:15 – Prezentare rideri + primul demo
10:15 – 12:00 – Școala de skate
12:00 –  13:00 – Demonstrație
13:00-13.45 – Înscrieri concurs
13.45-14.45 – Concurs
14.45-15.30 – Atelier de skate ( scurtă istorie a skateboarding-ului, care este încălzirea propice înainte și după activitate, rolul unei hidratări/alimentații corecte pentru activitate de skate, informații tehnice despre mentenanța unei plăci de skate) 

Duminică

09:30-10:00 – Warm-up session 
10.00-11.45 – Școala de skate
11.45-12.30 – Demonstrație rideri
12.30-13.30 – Concurs de skate
13.30 – Premiere și hangout cu riderii

Acum tot ce mai trebuie să faceți este să vă puneți casca de protecție și să ne vedem  în Ținutul Maratonului!