Împreună dăruim #energiepentrubine

VENTURO INVESTMENT are grijă de lucrurile voastre la Maratonul Olteniei!

VENTURO INVESTMENT, partener Silver la Maratonul Olteniei, realizează activități de inginerie și consultanță tehnică pentru construcții civile și industriale, acoperind toată gama de lucrări. Colectivul care participă la realizarea proiectelor este adaptat cerințelor pentru fiecare proiect în parte. Organizarea și gândirea unui proiect sunt făcute în așa fel încât rezultatul final să îndeplinească cele mai înalte cerințe și standarde de calitate. Echipele de urmărire a lucrărilor sunt compuse din ingineri și specialiști cu experiență, oameni ce pot să soluționeze rapid problemele care apar pe parcursul desfășurării unui proiect. Angajații firmei se constituie într-o echipă profesională relativ tânără de ingineri și specialiști școlarizați în România, absolvenți ai Universității Tehnice de Construcții București.

Organizatorii Maratonul Olteniei: De ce ați ales să susțineți Maratonul Olteniei 2019?

VENTURO INVESTMENT: Compania a ales să susțină Maratonul Olteniei 2019 întrucât consideră că este absolut necesar să privim și înapoi, să privim către semenii noștri, mai puțin fericiți, mai puțin împliniți. Atunci când o facem, trebuie să ne oprim și să încercăm înseninarea acestora, descrețirea frunților acestora, prin gesturi mici, dar sincere, întrucât fiecare dintre noi merită măcar un zâmbet pe chip.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru lucrurile voastre personale, în Zona Garderobă by VENTURO INVESTEMENT puteți să vă depozitați lucrurile voastre. În plus, puteți lăsa aici toate grijile și emoțiile de dinaintea cursei!