Concurs de desene pentru micii învingători

Maratonul Olteniei a fost, an de an, un loc pentru toată familia. Și în 2021, copiii din comunitatea din județul Vâlcea vor putea intra în Ținutul Învingătorilor prin intermediul unei competiții organizate special pentru ei. Anul acesta îmbinăm creativitatea cu pasiunea pentru sport și lansăm provocarea unui concurs de desene cu tematică sportivă.

Dincolo de cursele virtuale la care încă vă puteți înscrie și puteți concura de oriunde v-ați afla, Maratonul Olteniei 2021 vine cu multe alte surprize. Detalii despre înscrieri găsiți aici: https://maratonulolteniei.ro/inscriere/cursevirtuale/ 

Cine intră în „cursă”?

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani sunt invitați să realizeze desene în care să ilustreze sportul lor preferat și cum arată ideea învingătorului în viziunea lor. De altfel, inspirația pentru conceptul învingătorului poate să pornească chiar de la istoria sportului din Râmnicu Vâlcea, care marchează multe premiere la nivel național.

Care sunt condițiile de participare?

Părinții sau tutorele legal al copiilor trebuie să trimită o poză, la rezoluție optimă, (min. 640 x 480), cu desenul realizat, pe adresa maratonulolteniei@cez.ro, până pe 13 august. Toate desenele primite vor fi expuse într-o galerie, pe pagina de Facebook Maratonul Olteniei. La concurs pot participa toți cei cu domiciliul în județul Vâlcea sau copiii care pot face dovada că învață la școlile din județ. Toate detaliile privind regulamentul concursului pot fi citite aici.

Premiile

Juriul, format din organizatorii Maratonului Olteniei ( CEZ România și partenerii săi), va selecta 9 desene câștigătoare pentru a marca cei 9 ani de când evenimentul pune Râmnicu Vâlcea pe harta competițiilor de MTB și trail. Fiecare câștigător va primi 100 de euro pentru desenul realizat și un loc asigurat la un tur istoric ghidat al orașului Râmnicu Vâlcea. Gazdă le va fi chiar un profesor, care le va povesti despre istoria sportului din Râmnicu Vâlcea și premierele din ultimii 100 de ani.

Mult succes tuturor micilor ÎNVINGĂTORI!