IMSATIE Drobeta, partener #Silver în Maratonul Olteniei

Anual, ne încărcăm cu #energiepentrubine de la partenerii noștri, cu care nu numai că împărțim valori comune, dar reușim să susținem, împreună, comunitatea locală din Oltenia și să ne atingem obiectivele. Comranado este alături de noi ca partener SILVER și în acest an. Compania este lider pe piață în domeniul serviciilor de contrucții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energie electrice.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul „învingătorului“?

Urmărește-ți scopul propus, cu toate provocările și obstacolele care pot apărea pe parcurs și nu te abate niciodată de la drum, doar astfel considerăm că se poate învinge. De asemenea, nu strică să fii puțin „umil” în toate acțiunile pe care le faci, deoarece este mai important să reușești, până la urmă, decât să termini primul competiția.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Cel mai plăcut „contract” care „ne obligă” să ieșim din cotidian și din rutina care, uneori, poate fi dezarmantă. De altfel, este parteneriatul pe care îl așteptăm cu mult drag în fiecare an. Anul trecut ne-a lipsit interacțiunea și relaxarea de care aveam parte în cadrul evenimentului Maratonul Olteniei.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Maratonul Olteniei reprezintă deja o tradiție pentru noi și pentru comunitatea frumoasă de oameni pe care și-a creat-o. Este un eveniment care reușește să reunească oamenii, sportul în aer liber și faptele bună. O acțiune demnă de toată aprecierea, care sperăm să dureze cât mai mult și să devină un „reflex” anual.

Cum a fost experiența pentru angajații companiei dvs. care au participat până acum la Maratonul Olteniei?

Compania noastră dorește să contruiască o organizație antreprenorială care să ofere valoare echipei noastre, contribuind activ la sănătatea și bunăstarea angajaților noștri. Experiența din cadrul Maratonul Oltenei, pentru angajații noștri, a fost extrem de plăcută, antrenantă și, cu toate că a fost întâmpinată cu o orarecare reticență, ulterior, s-a dovedit a fi o experiență extraordinară pe care își doresc să o mai repete.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Nu există un loc mai potrivit în care mișcarea în aer liber și faptele bune să fie într-o legătură directă. Ținutul Învingătorilor este, printre altele, despre sănătate curată și încrederea că, indiferent de conjunctură, împreună putem depăși orice provocare. Depășește-ți limitele și intră și tu în frumoasa comunitate a Maratonului Olteniei!

Leave a Comment