IMSATIE Drobeta, partener #Silver în Maratonul Olteniei

Partenerii grupului CEZ România ne dau motivația să facem din Maratonul Olteniei, în fiecare an, un eveniment memorabil. IMSATIE Drobeta este unul dintre partenerii SILVER ai #MO2021. Compania oferă servicii de proiectare și execuție a instalațiilor electrice, la cele mai înalte standarde. IMSATIE este atestată ANRE și oferă servicii diverse de la proiectare, montaj, reparaţii şi întreţinerea instalaţiilor electrice de medie şi joasă tensiune; instalaţii interior locuinţe şi hale; branşamente electrice aeriene şi subterane; reţele electrice aeriene şi subterane cu tensiuni între 0,4-20 kV; posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară max. 20 kV.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul „învingătorului”?

Reprezentant IMSATIE: În filosofia companiei noastre, conceptul „învingătorului” se traduce într-o mare, mare bucurie și mândrie că avem posibilitatea și plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant IMSATIE: Ne bucurăm că putem fi partea din povestea Maratonului Olteniei din acest an. Parteneriatul cu CEZ România reprezintă o dovadă a bunei colaborări și un semn de apreciere importantă la adresa companiei noastre.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei care este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant IMSATIE: Maratonul Olteniei este un eveniment cu tradiție care a reușit să-și construiască propria identitate și comunitate. Conceptul acestui eveniment are un impact umanitar deosebit, deoarece, prin simpla participare la cursele sportive, facem bine pentru cauze sociale din Oltenia, care au, cu adevărat, nevoie de sprijin.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant IMSATIE: Ținutul Învingătorilor este locul în care sportul în aer liber și faptele bune se îmbină perfect. Participați cu toată încredere în cadrul competiției și intrați în frumoasa comunitate a Maratonului Olteniei. La finalul liniei de finish, indiferent care va fi rezultatul, vă veți simți mândri că sunteți unii dintre eroii comunității locale din Oltenia. Succes!

Leave a Comment