Fine Business Consulting – prieten și partener de încredere la Maratonul Olteniei 2021

An de an, misiunea Maratonului Olteniei de a sprijini mișcarea în aer liber și proiectele care fac bine comunității locale, nu poate fi dusă mai departe fără sprijinul unor parteneri de încredere. Din această echipă frumoasă fac parte și prietenii de la Fine Business Consulting, care ne susțin în promovarea unui stil de viață sănătos prin sport, generând, în același timp și o rețea de suport pentru scopuri caritabile.

Fine Business Consulting este o companie românească, având o experiență de peste 10 ani în servicii de consultanță în mediul de afaceri autohton. Înțelegerea pieței și angajamentul față de client sunt atuurile care au construit reputația și profilul companiei. Compania are o echipă de specialiști economiști, contabili, auditori și consilieri juridici, prin urmare, clienții pot beneficia de un pachet de servicii complete.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

Reprezentant Fine Business Consulting: Cu toții ne confruntăm cu multiple situații în care ne dorim să fim învingători. În acest sens, pentru noi, un învingător este persoana care își caută motivația intrinsecă ce-i permite să atingă performanțele și obiectivele pe care și le propune. În viziunea noastră, un învingător se întrece mereu pe sine și caută să fie cea mai bună variantă a sa.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant Fine Business Consulting: Identificăm acest parteneriat drept unul echitabil, ce are un scop nobil și bine determinat. Ne bucurăm că putem să fim parte din povestea Maratonului Olteniei. Acest eveniment propune multiple direcții de acțiune de care suntem foarte apropiați, precum practicarea sportului pentru un stil de viață sănătos și strângerea de fonduri pentru cauze caritabile. În acest sens, vedem acest parteneriat drept o ocazie specială pentru a ne implica în sectorul social din Râmnicu Vâlcea.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant Fine Business Consulting: Ne bucură foarte tare conceptul promovat de Maratonul Olteniei, deoarece atinge aspecte care sunt deseori neglijate în viața de zi cu zi, dar în cadrul evenimentului sunt aduse în prim-plan, precum sănătatea ca rezultat al mișcării și generarea de fapte bune prin donații.

Pe de altă parte, apreciem faptul că CEZ România dublează sumele strânse din taxele de participare și că se implică atât de consistent în fiecare ediție a Maratonului Olteniei. Salutăm implicarea îndelungată a Grupului CEZ în proiecte sociale și sperăm să promoveze în continuare mișcarea, faptele bune și importanța sprijinirii comunităților care au nevoie de ajutor.

Cum a fost experiența pentru angajații companiei dvs. care au participat până acum la Maratonul Olteniei?

Reprezentant Fine Business Consulting: Toți colegii care au participat până acum la edițiile anterioare ale competiției au fost plăcut surprinși de buna organizare a evenimentului și de atmosfera creată. Fiecare participant venit de la Fine Business Consulting s-a bucurat că a putut face mișcare pentru cauze nobile, simțind că aduce o contribuție la bunul mers al societății.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant Fine Business Consulting: Încurajăm toți participanții să se bucure cu adevărat de libertatea pe care am recâștigat-o cu toții, prin eforturi comune. Astfel, atunci când vor face mișcare alături de alți participanți, sperăm că vor fi împliniți că sunt parte din misiunea Maratonului Olteniei, care, fără de ei, nu ar fi dusă la bun sfârșit.

Leave a Comment