Împreună cu Energotech Grup aducem faptele bune în Ținutul Învingătorilor!

Și în 2021 ne bucurăm de parteneri de nădejde, iar ediția de anul acesta a Maratonului Olteniei este sprijinită de prietenii de la Energotech Grup. Alături de această echipă fantastică, ne aflăm la linia de start a competiției și muncim împreună pentru a sprijini cauzele și oamenii care au nevoie de noi.

Energotech Grup este unul dintre principalii antreprenori generali din România pentru sistemul energetic național, atât clasic cât și nuclear, realizând proiecte complexe la orice nivel de tensiune reglementat. Cu un nivel ridicat de calitate și o permanentă îmbunătățire a produselor și a serviciilor oferite, ne bucurăm să avem Energotech Grup alături de noi la Maratonul Olteniei!

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

Reprezentant Energotech Grup: În filosofia companiei noastre, un învingător este persoana care nu obține mereu locul întâi, ci vede în înfrângeri o oportunitate de autodepășire, învățare continuă și dezvoltare lineară. Pentru noi, tipologia unui învingător nu este ceva ce poate fi copiat, ci, mai de grabă, este ceva unic, creat în mod special pentru fiecare individ. Credem că până la succes este o cale lungă, deloc ușoară – un întreg proces intuitiv care depinde de dorința și curajul fiecăruia dintre noi. În echipa Energotech Grup, cu toții căutăm să fim cea mai bună versiune a noastră zilnic, pentru a crea o echipă de învingători pe piața energiei nucleare.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant Energotech Grup: Parteneriatul cu Maratonul Olteniei este în fiecare vară un prilej de mare bucurie. Această colaborare reprezintă o oportunitate de dezvoltare multilaterală pentru noi: personal – fiindcă găsim sportul drept un element necesar unui stil de viață sănătos, social – pentru că ne implicăm în acte de caritate pentru cauze care au nevoie de sprijin, dar și profesional – deoarece reușim să clădim la nivel organizațional convingerea că toate companiile, indiferent de direcția de activitate, trebuie să fie atente la mediul social și la nevoile comunităților pe care le pot susține. 

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei care este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant Energotech Grup: Consideram că Maratonul Olteniei este construit pe un concept lăudabil, care îmbină nevoia de mișcare cu bucuria de a dărui. În acest fel, faptul că putem desfășura activități sportive, plăcute, în aer liber și, în același timp și donăm pentru toți cei care au nevoie de ajutorul nostru, este un lucru demn de apreciere. Cu atât mai mult, faptul că CEZ România dublează sumele donate, ne asigură încă o dată, de puterea de dezvoltare și capacitatea de răspundere socială a Grupului, care acționează mereu pentru bunăstarea comunității.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant Energotech Grup: Credem că singurele limite sunt cele pe care ni le impunem singuri. Deci, îi încurajăm pe participanți să-și depășească temerile și, cu siguranță, vor fi învingători. De asemenea, să nu uite de scopul acestui eveniment, dincolo de plăcerea de a face sport, căci la mijloc este vorba de alți semeni care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

 

Leave a Comment