Maratonul Olteniei, 28-29 august 2021: tot ce trebuie să știi pentru o cursă perfectă

Maratonul Olteniei: cele mai importante detalii pe care trebuie să le ai în vedere înainte de marea cursă.

Ne apropiem cu pași repezi de startul celei de-a 9-a ediții a Maratonului Olteniei, powered by CEZ România, competiție de MTB și Trail run ce se va desfășura sâmbătă și duminică, 28-29 august 2021, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. 

Ca să ai o experiență frumoasă și să te bucuri din plin de cursă, îți transmitem aici ultimele noutăți și informații legate de eveniment:

  1. Curse & Program

  2. Măsuri de siguranță specifice în contextul COVID-19

  3. Trasee

  4. Restricții trafic

  5. Surprizele din Parcul Zăvoi

  6. Album foto personalizat

  7. Premii

  8. Rezultate

  9. Cauze caritabile

CURSE & PROGRAM

Programul complet îl gasești pe http://maratonulolteniei.ro/program 

CURSE MTB

●      La proba de MTB, numărul de concurs se va prinde de ghidon, cu soriceii (bridele de plastic) pe care îi vei găsi în kitul de start.

●      Numărul va avea atașat pe spate și cipul unic de cronometrare, pe care te rugăm să nu-l desprinzi decât după ce termini cursa. Nu îndoi/nu acoperi numărul.

●      Nu uita că este obligatorie casca de protectie.

●      Timpul limită este de 4h.

Vineri, 27 august
16:00 – 19:00  –   Triaj/testare participanți MTB
17:00 – 20:00  –   Ridicare kituri de concurs MTB

Sâmbătă, 28 august
06:00 – 07:00  –   Triaj/testare participanți MTB
07:00 – 08:30  –   Ridicare kituri de concurs MTB
09:00                –   Start probe MTB
13:00                –   Limită de timp curse (MTB 22 km, MTB 33 km – 4h)
15:30                –   Festivitatea de premiere

CURSE TRAIL RUN

●      Numărul de alergare se poartă la vedere, în față, și nu la spate, pentru a fi cât mai vizibil de către arbitrii de pe traseu, dar și la finish.

●      Nu îndoi/nu acoperi numărul. Pe spatele numărului este atașat cipul de cronometraj, pe care te rugăm să îl păstrezi până la terminarea cursei.

●      Limita de timp pentru cros 12k este de 2h 30m, iar pentru cursa de 22K este 4h

Sâmbătă, 28 august
16:00 – 18:00  –   Triaj/testare participanți TRAIL RUN
17:00 – 19:00  –   Ridicare kituri de concurs TRAIL RUN

Duminică, 29 august
06:00 – 07:30  –   Triaj/testare participanți TRAIL RUN
07:00 – 08:30  –   Ridicare kituri de concurs TRAIL RUN
09:00                –   Start probe TRAIL RUN
11:30                –   Limită de timp Trail 12K (2h 30m)
13:00                –   Limită de timp Trail 22K (4h)
14:30                –   Festivitatea de premiere

PREDAREA KITURILOR
Pentru evitarea aglomerării la zonele de predare a kiturilor, activitatea de predare va fi organizată în zile diferite, pentru fiecare probă a evenimentului, conform programului afișat pe site-ul oficial.

Pentru a limita contactul și a ridica mai ușor și rapid kitul de participare, te rugăm să vii cu declarația pe propria răspundere, precum și declarația medicală completate și semnate. 

Având în vedere filtrul și declarația medicală, kiturile se vor putea ridica doar personal.

Măsuri de siguranță specifice în contextul COVID-19
La această ediție, mai mult ca oricând trebuie să avem grijă unii de alții și împreună să respectăm regulile de siguranță. Te rugăm să parcurgi măsurile speciale specifice în contextul COVID-19, implementate la Maratonul Olteniei 2021 în link-ul de mai jos.
http://maratonulolteniei.ro/COVID-19

Pentru a putea participa la eveniment, toți participanții (concurenți, voluntari, staff) vor trece printr-un triaj epidemiologic.

Accesul este permis doar prin următoarele metode:

Prezentarea unui Certificat digital european COVID-19
Certificatul poate fi emis prin intermediul platformei oficiale certificat-covid.gov.ro pentru persoanele care:
–  au fost vaccinate cu schemă completă
– au trecut prin boală
– au un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 H

Realizarea unui test rapid la fața locului
Testul este oferit gratuit de către organizatori și este realizat de un operator avizat de Ministerul Sănătății, TUNIC BIOLAB SRL.
După efectuarea triajului prin una din metodele de mai sus, participanții vor primi o brățară colorată care le va permite accesul în zonele de eveniment restricționate, după cum urmează:

●      brățară portocalie – valabilă pentru ziua de sâmbătă:
Va fi primită de persoanele care efectuează testul rapid vineri sau sâmbătă dimineață.

●      brățară albastră – valabilă pentru zilele de sâmbătă și duminică:
Va fi primită de cei care prezintă un certificat digital sau efectuează testul rapid sâmbătă după-amiază sau duminică dimineață.

Pentru lichide va fi obligatoriu ca participanții să-și aducă propriul recipient, la punctele de suport/ alimentare fiind posibilă alimentarea cu lichide din bidoane mai mari, cu ajutorul voluntarilor.

MENȚIONĂM CĂ NU VOR EXISTA PAHARE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ.

TRASEE 

Stare trasee
La acest moment, traseul se prezintă în condiții foarte bune pentru concurs!

Rareori pot apărea mici zone cu noroi, care pot fi ocolite. Pe parcurs veți găsi zone cu pământ uscat și făgașuri, unde trebuie acordată atenție sporită, mai ales la probele de bicicletă.

Suprafața este în cea mai mare parte macadam, pe alocuri zone de nisip sau pietre de râu, atenție la derapaje pe aceste secțiuni.

Pentru concurenții la MTB, atenție sporită la coborârea spre Bogdănești, (începând cu km 11, după punctul de alimentare/hidratare). Coborârea este atractivă, preponderent pe iarbă. Pot fi făgașuri, dâmburi, este o zona cu risc crescut de accidentare! Rugăm toți concurenții să aibă mare atenție pe acest segment deoarece este foarte tentant să se coboare în viteză mare.

Traseele sunt parțial marcate, urmând ca marcajul final să fie finalizat vineri seara.

Sunt folosite același însemne:

– vopsea roz sau portocaliu.Urmați săgețile sau punctele pentru direcționare pe ruta corectă. În bifurcații, marcajul cu “X” înseamnă că nu trebuie să intrați pe acel drum (nu e traseul pe acolo)

– benzile de demarcație/semnalizare cu CEZ/Maratonul Olteniei indică traseul corect.

– În locuri cheie pe traseu vor exista și asistenți de direcționare. Aceștia vă vor indica ruta corectă sau vă vor avertiza la zonele cu grad ridicat de risc de accidentare. Vă rugăm să  să țineți cont de mesajele lor!

Dacă mergeți câteva minute/sute de metri și nu mai observați marcajul, recomandăm întoarcerea în punctul ultimului marcaj și revizuirea traseului.

Urmaț marcajele și nu hărți GPS descărcate de pe net (chiar dacă sunt date de pe sursele Maratonului Olteniei). Pot apărea mici abateri de traseu între GPS și traseul real, orientați-vă doar după marcajul din teren. Pe parcursul curselor vor exista și asistenți de traseu mobili (motociclete/mașini de teren/biciclete).

Detalii suplimentare de ultim moment veți primi la instructajul tehnic dinaintea curselor, la care vă rugăm să fiți prezenți și atenți.[1] 

Traseu MTB

Harta conține zonele în care sunt amplasate punctele de hidratare (apă) și revitalizare (apă, isotonic, fructe), bornele kilometrice și punctele de control. Traseul lung este marcat cu roșu, cel scurt cu verde. Mai multe detalii despre traseu găsești pe paginile dedicate MTB 33 și  MTB 22. 

 

Traseu Trail Run

Harta contine zonele în care sunt amplasate punctele de hidratare (apă) și revitalizare (apă, isotonic, fructe, mâncare solidă), bornele kilometrice și punctele de control. Traseul de semimaraton (22k) este marcat cu portocaliu, iar traseul de cros (10k) cu albastru. Mai multe detalii despre traseul de trail run găsești AICI. 
Pe traseu vor fi voluntari care te vor ghida și te vor încuraja. Te rugăm să respecți instrucțiunile lor!

Restricții trafic
Vor exista anumite restricții de trafic în zilele de competiție. Programul de restricționare a traficului va fi următorul:

●       Splaiului Independenței, pe tronsonul cuprins între Str. Carol I și Str. Știrbei Vodă – sâmbătă, 8:00-16:30 și duminică, 8:00-16:30 – închiderea totală a traficului auto

●       Str. Știrbei Vodă, între Splaiul Independenței și Str. Ioana Radu  – sâmbătă, 9:00-9:15 și duminică, 9:00 –9:15, restricționarea traficului auto pe durata trecerii coloanei de participanți de la Start; ulterior, între 9:15-14:00 (sambătă) și între 9:15-14:00 (duminică),  tranzit pe Str Știrbei Vodă pe aceeași secțiune (Str Ioana Radu-Splaiul Independenței), pe un culoar delimitat cu garduri de protecție pe sensul de mers din partea dreaptă.

Surprizele din Parcul Zăvoi la Maratonul Olteniei

Iată ce ți-am pregătit în parcul Zăvoi, în weekendul evenimentului:

Zona de hidratare și alimentare finish
La zona de alimentare de la finish, anul acesta toți concurenții vor primi un pachet dedicat, ce va conține apă, fructe, baton de la Gold Nutrition.

Zona Pasta party
Niciun eveniment nu este complet fără o mică petrecere! Pasta Party este cea mai aromată zonă a Ținutului Maratonului, în care toți participanții se pot bucura de o porție de mâncare delicioasă. Yummy! Vei putea să ridici porția de paste imediat după finish!

Zona Rezultatelor live
Competiția este constructivă, iar în zona de Live Results poți urmări în timp real rezultatele tuturor participanților! Fingers crossed! Ele vor fi disponibile atât online, pe site-ul oficial, dar și la fața locului, amplasată în apropierea zonei de ridicare kituri.

Zona garderobă
Nu trebuie să îți faci griji pentru lucrurile tale personale, în Zona Garderobă poți să îți depozitezi lucrurile. În plus, mai poți lăsa aici toate grijile și emoțiile dinaintea cursei!

Zona de Recovery
În această zonă vei putea să îți faci revenirea după cursă. Vei avea alături un instructor specializat pentru a te ajuta să te recuperezi cât mai bine și rapid.

ALBUM FOTO PERSONALIZAT
Împreună cu CEZ România ți-am pregătit o surpriză prin care să marchezi participarea ta la Maratonul Olteniei! Vei avea propriul album foto cu participarea la competiție, pe care să îl împărtășești cu prietenii, familia, colegii. Acum ai și mai multe motive să zâmbești pe traseu și la finish!

Galeria foto va fi disponibilă pe http://www.maratonulolteniei.ro/foto.

Pentru a accesa fotografiile, sunt necesari următorii pași:

1. Participați 🙂 și purtați numărul de concurs la vedere (atât la bicicletă, cât și la alergare) – să nu fie îndoit, mototolit, acoperit

2. Intrați pe www.maratonulolteniei.ro/foto și introduceți numărul de concurs *

3. Se va deschide albumul foto personal și veți putea alege singuri fotografiile pe care să le descărcați și/sau să le postați pe pagina de facebook.

Mențiune importantă: fotografiile vor fi disponibile în albumele personale în aproximativ 48 h după concurs.

PREMII
La open se vor oferi premii în bani (exclusiv prin transfer bancar), iar la categoriile de vârstă trofee și premii în produse și/sau vouchere valorice. În cazul în care nu se întrunesc minim 10 participanți pentru fiecare categorie de vârstă, organizatorul poate decide comasarea acelei categorii cu o altă categorie (inferioară/superioară).

Detalii complete despre premii găsești pe adresa: https://maratonulolteniei.ro/premii/

REZULTATE
Rezultatele se vor afișa în timp real pe site. Imediat ce vei trece linia de finish, vei figura în lista de rezultate, vei putea vedea timpul obținut și locul ocupat în clasament.
Tot de aici o să îți poți descărca și diploma electronică de participare începând cu ziua de luni, după eveniment.
Pentru rezultate accesează http://www.maratonulolteniei.ro/rezultate-2021.

Cauze caritabile
Intrăm în cursă cu un titlu deja câștigat, acela de învingători prin fapte bune.

Și anul acesta taxele de participare vor fi dublate de CEZ România și donate către 3 parteneri:

Fundația Alex Tache

Secția de Neonatologie a Spitalului de Urgență din Râmnicu Vâlcea
World Vision România

Sprijin pentru construirea unei case de tip familial, echipamente moderne pentru Secția de Neonatologie și burse pentru copiii din mediul rural. Sunt factorii motivaționali de la START.

Poți aduce și mai multe schimbări în bine, promovând cauza aleasă pe platforma Galantom.ro.

Bunătatea ta este energia noastră. Îți mulțumim!

Mai multe detalii pe https://maratonulolteniei.ro/cauze-sociale/

Forest Electro Grup 2002, parteneri Silver la Maratonul Olteniei

Forest Electro Grup 2002, partener Silver la Maratonul Olteniei

Apreciem foarte mult toată comunitatea business care sprijină Maratonul Olteniei. Din această comunitate face parte și Forest Electro Grup 2002, care aderă la misiunea noastră de a face bine și vine pe Tărâmul Învingătorilor din Râmnicu Vâlcea anul acesta.

Forest Electro Grup 2002 este un jucător local important pe piața lucrărilor de instalații electrice din județul Argeș. Înființată în anul 2002, compania are în portofoliu execuții de lucrări de instalații electrice de joasă, medie și înaltă tensiune, instalații de curenți slabi și automatizări.

Încă din primii ani de activitate, Forest Electro Grup 2002 s-a implicat în numeroase proiecte de dezvoltare a instalațiilor de energie din județul Argeș, devenind un actor de renume în sectorul energiei electrice.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

A reuşi… este visul oricărui antreprenor, iar a reuşi pe o piață concurențială este echivalent cu a învinge…

La Forest Electro Grup, toți suntem o echipă de învingători. Credem că secretul unui învingător stă în puterea acestuia de a nu se da bătut niciodată, chiar și atunci când întâmpină momente grele. Un învingător, pentru noi, este persoana care dă mereu tot ce are mai bun și nu uită să susțină și oamenii din jurul său. Astfel, în Ținutul Învingătorilor din Râmnicu Vâlcea, vom face mișcare și îi vom ajuta pe aceia din jurul nostru care au nevoie de susținere.

Ca orice companie, am pornit în această călătorie a antreprenoriatului cu dorința de a reuși, iar până la a fi învingători pe o piață concurențială, nu ne-am oprit până când nu am ajuns acolo unde ne doream.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Ne bucurăm şi suntem onoraţi că s-a creat acest parteneriat, cu atât mai mult pentru că suntem adepții unui stil de viață sănătos, întreținut prin mișcare și reconectare cu natura. Scopul Maratonului este elementul care ne-a convins că vrem să susținem această inițiativă frumoasă: Maratonul Olteniei aduce în cele două zile de eveniment oameni care văd în mișcare o oportunitate de a face fapte bune prin donații.

Parteneriatul acesta înseamnă foarte mult pentru noi și ne dorim să fim un aliat activ și de încredere pentru cauzele aduse în joc.

Credem că faptele bune aduc oamenii împreună, iar noi ne bucurăm să fim împreună cu echipa Grupului CEZ din România și toți sportivii care participă la Maraton. Responsabilitatea socială, dorința de a ajuta și plăcerea de a face mișcare sunt elementele care definesc acest parteneriat. 

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Conceptul din spatele Maratonului Olteniei este unul demn de apreciat și de susținut. În primul rând, mișcarea și menținerea unui stil de viață sănătos ar trebui să fie cruciale pentru fiecare dintre noi. În România, 6 din 10 adulți au probleme de greutate, iar acesta este un lucru îngrijorător, căci sănătatea unui procent foarte mare de populație adultă este pusă în pericol. Maratonul este un moment foarte bun pentru a aduce în prim-plan importanța mișcării în aer liber pentru un stil de viață sănătos.

În al doilea rând, faptul că Maratonul are și o componentă caritabilă dublată de CEZ este, poate, cel mai curajos rezultat pe care Grupul putea să îl adopte. Când oamenii care vor să facă fapte bune se strâng împreună, succesul este aproape garantat. Dar când efortul lor este susținut puternic de o întreprindere așa de mare, succesul este sigur. 

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Îi încurajăm pe participanți ca atunci când vor face mișcare în cadrul Maratonului, să nu uite de ce o fac. O fac pentru sănătatea lor, o fac pentru cei pe care îi susțin și o fac pentru întregul scop al Maratonului – acela de a fi alături, prin sport, de cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Anul acesta suntem destui ca să facem diferența, iar de anul viitor sperăm să fim și mai mulți pentru ca Ținutul Învingătorilor să fie, în continuare, un ținut al faptelor bune!

Fine Business Consulting – prieten și partener de încredere la Maratonul Olteniei 2021

Fine Business Consulting – prieten și partener de încredere la Maratonul Olteniei 2021

An de an, misiunea Maratonului Olteniei de a sprijini mișcarea în aer liber și proiectele care fac bine comunității locale, nu poate fi dusă mai departe fără sprijinul unor parteneri de încredere. Din această echipă frumoasă fac parte și prietenii de la Fine Business Consulting, care ne susțin în promovarea unui stil de viață sănătos prin sport, generând, în același timp și o rețea de suport pentru scopuri caritabile.

Fine Business Consulting este o companie românească, având o experiență de peste 10 ani în servicii de consultanță în mediul de afaceri autohton. Înțelegerea pieței și angajamentul față de client sunt atuurile care au construit reputația și profilul companiei. Compania are o echipă de specialiști economiști, contabili, auditori și consilieri juridici, prin urmare, clienții pot beneficia de un pachet de servicii complete.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

Reprezentant Fine Business Consulting: Cu toții ne confruntăm cu multiple situații în care ne dorim să fim învingători. În acest sens, pentru noi, un învingător este persoana care își caută motivația intrinsecă ce-i permite să atingă performanțele și obiectivele pe care și le propune. În viziunea noastră, un învingător se întrece mereu pe sine și caută să fie cea mai bună variantă a sa.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant Fine Business Consulting: Identificăm acest parteneriat drept unul echitabil, ce are un scop nobil și bine determinat. Ne bucurăm că putem să fim parte din povestea Maratonului Olteniei. Acest eveniment propune multiple direcții de acțiune de care suntem foarte apropiați, precum practicarea sportului pentru un stil de viață sănătos și strângerea de fonduri pentru cauze caritabile. În acest sens, vedem acest parteneriat drept o ocazie specială pentru a ne implica în sectorul social din Râmnicu Vâlcea.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant Fine Business Consulting: Ne bucură foarte tare conceptul promovat de Maratonul Olteniei, deoarece atinge aspecte care sunt deseori neglijate în viața de zi cu zi, dar în cadrul evenimentului sunt aduse în prim-plan, precum sănătatea ca rezultat al mișcării și generarea de fapte bune prin donații.

Pe de altă parte, apreciem faptul că CEZ România dublează sumele strânse din taxele de participare și că se implică atât de consistent în fiecare ediție a Maratonului Olteniei. Salutăm implicarea îndelungată a Grupului CEZ în proiecte sociale și sperăm să promoveze în continuare mișcarea, faptele bune și importanța sprijinirii comunităților care au nevoie de ajutor.

Cum a fost experiența pentru angajații companiei dvs. care au participat până acum la Maratonul Olteniei?

Reprezentant Fine Business Consulting: Toți colegii care au participat până acum la edițiile anterioare ale competiției au fost plăcut surprinși de buna organizare a evenimentului și de atmosfera creată. Fiecare participant venit de la Fine Business Consulting s-a bucurat că a putut face mișcare pentru cauze nobile, simțind că aduce o contribuție la bunul mers al societății.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant Fine Business Consulting: Încurajăm toți participanții să se bucure cu adevărat de libertatea pe care am recâștigat-o cu toții, prin eforturi comune. Astfel, atunci când vor face mișcare alături de alți participanți, sperăm că vor fi împliniți că sunt parte din misiunea Maratonului Olteniei, care, fără de ei, nu ar fi dusă la bun sfârșit.

Inform Lykos, în cursa pentru fapte bune, la Maratonul Olteniei

Inform Lykos, în cursa pentru fapte bune, la Maratonul Olteniei

În Ținutul Învingătorilor intră în fiecare an, noi doritori de mișcare în aer liber și de fapte bune. Și anul acesta echipa Inform Lykos s-a alăturat proiectului cu mult entuziasm. Compania este un actor important în sectorul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor și se implică activ în misiunea Maratonului Olteniei, aceea de a face bine, prin sport.

Inform Lykos a fost fondată în 1897, este listată pe Bursa din Atena încă din anul 1994 și oferă produse și servicii pentru gestionarea sigură a documentelor și informațiilor, inovând în transformarea digitală a întreprinderilor și organizațiilor prin furnizarea de soluții extrem de specializate. Compania susține un număr de 520 de angajați în Grecia, România și Albania și are o poziție de lider pe piețele Europei Centrale și de Est din sectorul public și privat.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul “învingătorului“?

Reprezentant Inform Lykos: Pentru Inform Lykos, conceptul ”învingătorului” înseamnă a ne afla în fruntea industriei de tehnologie a informației și comunicațiilor, oferind clienților noștri soluții de ultimă oră care fac o diferență reală în afacerile lor. De asemenea, pe lângă o poziție de top, credem și că felul de a gândi și a acționa ne ajută să fim învingători. Le insuflăm tuturor oamenilor din companie că pentru a fi învingători, trebuie să muncim împreună pentru un ideal comun. Astfel, punem accent pe capacitatea fiecăruia dintre noi de a se raporta la companie ca la o mare echipă, în care fiecare rol jucat este foarte important.  

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant Inform Lykos: Pentru noi, acest parteneriat are o mare însemnătate fiindcă este bazat pe încredere, CEZ Romania fiind unul dintre cei mai importanți clienți ai noștri și cu care avem o colaborare plină de pasiune și dedicare. Astfel, ne bucurăm că putem să ne arătăm sprijinul pentru cauzele susținute de acest eveniment.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei care este unul caritabil, prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant Inform Lykos: Credem cu tărie în creșterea afacerilor într-un mod sustenabil, prin respectul acordat mediului înconjurător și societății. În acest fel, faptul că la Maratonul Olteniei  se promovează mișcarea pentru un stil de viață sănătos și, în același timp, și pentru a face fapte bune, ne determină să fim foarte apropiați de misiunea evenimentului.

De altfel, privim cu respect decizia CEZ România de a dubla sumele donate la această competiție. Este un gest demn de apreciat care subliniază capacitatea companiei de a se implica financiar în comunitățile care au nevoie de suport.

Cum a fost experiența pentru angajații companiei dvs. care au participat până acum la Maratonul Olteniei?

Reprezentant Inform Lykos: Angajații noștri au fost bucuroși să participe la acest eveniment sportiv și caritabil organizat de fiecare dată, în condiții excelente. De asemenea, cu toții așteaptă ediția de anul acesta, fie că participă fizic sau online, pentru că le oferă oportunitatea să se implice în mod activ, prin sport, în procesul de a face fapte bune.      

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant Inform Lykos: Încurajăm toți participanții Maratonului Olteniei să aibă încredere în ei și să dea tot ce au mai bun în cursele la care participă. Fac mișcare pentru sănătatea lor și pentru toți cei sunt sprijiniți prin intermediul evenimentului. Le urăm mult succes în cursele la care vor participa – pentru noi, toți sunt învingători!

Comranado, partener #Silver la Maratonul Olteniei

IMSATIE Drobeta, partener #Silver în Maratonul Olteniei

Anual, ne încărcăm cu #energiepentrubine de la partenerii noștri, cu care nu numai că împărțim valori comune, dar reușim să susținem, împreună, comunitatea locală din Oltenia și să ne atingem obiectivele. Comranado este alături de noi ca partener SILVER și în acest an. Compania este lider pe piață în domeniul serviciilor de contrucții-montaj și implementarea sistemelor de automatizare a distribuției energie electrice.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul „învingătorului“?

Urmărește-ți scopul propus, cu toate provocările și obstacolele care pot apărea pe parcurs și nu te abate niciodată de la drum, doar astfel considerăm că se poate învinge. De asemenea, nu strică să fii puțin „umil” în toate acțiunile pe care le faci, deoarece este mai important să reușești, până la urmă, decât să termini primul competiția.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Cel mai plăcut „contract” care „ne obligă” să ieșim din cotidian și din rutina care, uneori, poate fi dezarmantă. De altfel, este parteneriatul pe care îl așteptăm cu mult drag în fiecare an. Anul trecut ne-a lipsit interacțiunea și relaxarea de care aveam parte în cadrul evenimentului Maratonul Olteniei.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Maratonul Olteniei reprezintă deja o tradiție pentru noi și pentru comunitatea frumoasă de oameni pe care și-a creat-o. Este un eveniment care reușește să reunească oamenii, sportul în aer liber și faptele bună. O acțiune demnă de toată aprecierea, care sperăm să dureze cât mai mult și să devină un „reflex” anual.

Cum a fost experiența pentru angajații companiei dvs. care au participat până acum la Maratonul Olteniei?

Compania noastră dorește să contruiască o organizație antreprenorială care să ofere valoare echipei noastre, contribuind activ la sănătatea și bunăstarea angajaților noștri. Experiența din cadrul Maratonul Oltenei, pentru angajații noștri, a fost extrem de plăcută, antrenantă și, cu toate că a fost întâmpinată cu o orarecare reticență, ulterior, s-a dovedit a fi o experiență extraordinară pe care își doresc să o mai repete.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Nu există un loc mai potrivit în care mișcarea în aer liber și faptele bune să fie într-o legătură directă. Ținutul Învingătorilor este, printre altele, despre sănătate curată și încrederea că, indiferent de conjunctură, împreună putem depăși orice provocare. Depășește-ți limitele și intră și tu în frumoasa comunitate a Maratonului Olteniei!

IMSATIE Drobeta, partener #Silver în Maratonul Olteniei

IMSATIE Drobeta, partener #Silver în Maratonul Olteniei

Partenerii grupului CEZ România ne dau motivația să facem din Maratonul Olteniei, în fiecare an, un eveniment memorabil. IMSATIE Drobeta este unul dintre partenerii SILVER ai #MO2021. Compania oferă servicii de proiectare și execuție a instalațiilor electrice, la cele mai înalte standarde. IMSATIE este atestată ANRE și oferă servicii diverse de la proiectare, montaj, reparaţii şi întreţinerea instalaţiilor electrice de medie şi joasă tensiune; instalaţii interior locuinţe şi hale; branşamente electrice aeriene şi subterane; reţele electrice aeriene şi subterane cu tensiuni între 0,4-20 kV; posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară max. 20 kV.

Anul acesta, Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea se va transforma în Ținutul Învingătorilor, în cadrul unui eveniment în care vom sărbători plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații. Cum s-ar traduce în filosofia companiei dvs. conceptul „învingătorului”?

Reprezentant IMSATIE: În filosofia companiei noastre, conceptul „învingătorului” se traduce într-o mare, mare bucurie și mândrie că avem posibilitatea și plăcerea de a face mișcare în aer liber și fapte bune prin donații.

Cum definiți parteneriatul cu Maratonul Olteniei?

Reprezentant IMSATIE: Ne bucurăm că putem fi partea din povestea Maratonului Olteniei din acest an. Parteneriatul cu CEZ România reprezintă o dovadă a bunei colaborări și un semn de apreciere importantă la adresa companiei noastre.

Cum vi se pare conceptul acestui eveniment, prin care încurajăm practicarea sporturilor în aer liber, și în paralel, scopul Maratonului Olteniei care este unul caritabil prin donarea sumelor strânse din taxele de participare și dublate de CEZ România?

Reprezentant IMSATIE: Maratonul Olteniei este un eveniment cu tradiție care a reușit să-și construiască propria identitate și comunitate. Conceptul acestui eveniment are un impact umanitar deosebit, deoarece, prin simpla participare la cursele sportive, facem bine pentru cauze sociale din Oltenia, care au, cu adevărat, nevoie de sprijin.

Care ar fi mesajul dvs. de încurajare pentru toți participanții la Maratonul Olteniei de anul acesta?

Reprezentant IMSATIE: Ținutul Învingătorilor este locul în care sportul în aer liber și faptele bune se îmbină perfect. Participați cu toată încredere în cadrul competiției și intrați în frumoasa comunitate a Maratonului Olteniei. La finalul liniei de finish, indiferent care va fi rezultatul, vă veți simți mândri că sunteți unii dintre eroii comunității locale din Oltenia. Succes!